Mutarea intr-o noua casa presupune efort, timp si multa rabdare. Este nevoie sa iti strangi lucrurile din vecehea locuinta, sa o pregatesti pe cea noua cu o curatenie generala, sa transporti mobilierul si multe alte activitati care iti asigura instalarea in noul loc numit acasa.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta 3 site-uri utile in momentul in care decizi sa te muti intr-o casa noua.

Engineermoving.ro

Este ajutorul ideal atunci cand ai nevoie de mutarea mobilierului dintr-un loc in altul. Firma iti asigura toata atentia pentru lucrurile tale, de la obiectele solide de mobilier pana la cele mai fragile, precum plantele, tablourile sau vesela de bucatarie. Fiecare element este impachetat in cutii sau saci, asezat cu grija in masina si transportat lejer pana la destinatie, avand in vedere ca pe tot parcursul acestui proces obiectele sa nu sufere degradari. De asemenea, se ofera despachetarea si amenajarea mobilei in noul spatiu.

1Design.ro

Imediat dupa instalarea lucrurilor in noua locuinta, vei avea nevoie sa creezi o armonie prin aranjarea acestora dupa anumite criterii estetice. In acest sens, echipa de la 1Design te poate ajuta cu notiunile de amenajare interioara si design interior, astfel incat tu sa te bucuri de o casa desprinsa din paginile unei reviste si sa beneficiezi de atmosfera calda si primitoare pe care doar “acasa” ti -o poate oferi.

Scauneonline.ro

In cazul in care doresti sa schimbi anumite piese de mobilier ori persoana care se ocupa cu design-ul de interior iti propune alegerea unora noi, care se potrivesc mai bine spatiului, poti apela Scauneonline, locul unde vei gasi o multime de piese: scaune din lemn, de bucatarie, de bar, pentru terasa, cu masa, mese de bucatarie, masute de cafea si multe altele. Toate acestea pot fi alese in functie de nuante, material, texturi si forme, astfel incat sa se integreze armonios in spatiul casei tale.

Daca te pregatesti sa te muti intr-o noua locuinta, tine cont de sugestiile noastre pentru a-ti transforma procesul transportului si al instalarii intr-o placere. Entuziasmul nu-ti va pieri nici o clipa daca ai alaturi ajutoare profesioniste care au grija ca tu sa beneficiezi de confort si siguranta lucrurilor tale.

Au văzut: 540