antrenor online slabit

Cu toții vrem să arătăm bine. Nu este un secret faptul că o siluetă subțire atrage atenția la fel de mult ca și un corp bine lucrat. În ultimii ani, sălile de sport au fost luate cu asalt de multe persoane aflate la început de drum care, în decursul timpului, au integrat sportul în rutina lor zilnică.

Acest lucru contribuie în mod activ și eficient la menținerea unui stil de viață sănătos. Pe lângă îmbunătățirea imunității, antrenamentele fizice pun în mișcare organismul și activează sistemul cardiovascular. Orice exercițiu cu o intensitate moderată spre ridicată te ajută să arzi din calorii, fără să apelezi la tactici de înfometare. Rămâi alături de noi pentru a descoperi 3 antrenamente eficiente pe care le poți face la tine acasă, mai ales atunci când nu ai la dispoziție timpul necesar pentru a te deplasa la sală.

Antrenamente eficiente de tip cardio

Sunt recunoscute printre practicanți datorită rezultatelor imediate pe care le au asupra corpului. Exercițiile cardio solicită organismul în funcție de intensitatea la care sunt realizate. Printre ele, se numără alergatul (joggingul) care te ajută să arzi până la 400 de calorii pentru fiecare jumătate de oră. Înotul este un alt sport care intră în categoria antrenamentelor de tip cardio și care antrenează toate grupele de mușchi, fără să aibă vreun impact nefavorabil asupra încheieturilor.

Dacă vrei să ai parte de antrenamente eficiente de tip cardio acasă, poți începe prin achiziționarea unei benzi de alergat. Orice living cuprinde un spațiu mai mult decât suficient pentru a o putea instala și folosi cum se cuvine. Acest antrenament pentru slabit nu are nevoie de instrucțiuni speciale, ci doar de timpul și de motivația necesară. Fiind acasă, însă, acestea ar trebui să vină de la sine.

Antrenamente pentru cresterea forței musculare

Dacă în sălile de sport există numeroase aparate multifuncționale, șansele să deții acasă un echipament de acest tip sunt cu mult mai mici. Spre deosebire de o bandă de alergat, aparatele de acest tip sunt mult mai grele și au prețuri mult mai piperate. Cu toate acestea, îți poți crește forța musculară și fără ele. Spre exemplu, poți realiza zilnic exercitii pentru picioare pe baza unui plan bine pus la punct, indiferent dacă ești acasă sau plecat în vacanță. Sănătatea este pe primul loc, iar antrenamentele fizice ar trebui să se regăsească în rutina ta zilnică (sau cel puțin săptămânală) pentru a te putea bucura de rezultatele așteptate.

Antrenamente de relaxare  

Înainte de a te apuca de exercițiile propriu-zise, este important ca și corpul să fie pregătit de realizarea antrenamentelor. Pentru acest lucru, se folosesc antrenamentele de încălzire care nu solicită echipament special, în afară de cel de sportiv. Este recomandat să aloci cel puțin 10 minute pentru încălzire și alte 10 minute pentru stretching, în așa fel încât să pregătești fiecare grupă de mușchi pentru antrenamentele care urmează. Mulți dintre noi sar atât peste încălzire, cât și peste stretching, motiv pentru care acuză dureri la nivelul încheieturilor și alte afecțiuni pe termen lung. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să avem grijă de corpul nostru, cu atât mai mult cu cât avem prilejul de a ne antrena în propria locuință.

Nu uita însă de salteaua fitness pe care o poți folosi pe toată durata antrenamentelor. Aceasta este realizată din materiale special concepute pentru a te ajuta să realizezi exercițiile corect și rapid. În plus, suprafața antiaderentă te ajută să eviți orice alunecare. În materie de costuri, modelele existente au prețuri extrem de variate, dar accesibile pentru fiecare dintre noi.

Bucură-te de un organism sănătos, într-un corp modelat și pregătit de antrenamente din ce în ce mai intense și eficiente!

Oricând simți ca nu știi încotro să te îndrepți când vine vorba despre fitness, ne poți întreba pe noi. În Rainz Academy nu ești niciodată singură. Suntem mereu aici pentru tine! Așa că spor la genuflexiuni și la schimbat scutecele!

Au văzut: 1458