horoscop chinezesc

Viitorul este un tărâm necunoscut pentru mulți dintre noi. În timp ce majoritatea oamenilor caută și analizează, cu mult interes, domeniul probabilităților și sensul vieții, alții sunt curioși să descopere modalitățile valide de cunoaștere a zilei de mâine, poimâine sau a anului viitor. Nu susținem noi acest fapt, ci este o statistică observată de specialiștii din întreaga lume. Iar cea mai bună metodă de a pune acest lucru în practică este prin horoscop. Rămâi alături de noi și descoperă 3 lucruri pe care nu le știai despre zodiacul chinezesc!

1. Istoria horoscopului chinezesc

Pentru a înțelege utilitatea, scopul și aspectul practic aferent unui horoscop chinezesc, este imperios necesar să cunoști istoricul acestuia. Vorbim aici despre apariția lui, în speță de acum mai bine 3000 de ani. În decursul timpului, domeniul a fost constant studiat și analizat cu atenție, motiv pentru care astăzi ai parte de toate informațiile necesare – cu argumentele care să le susțină.

Horoscopul chinezesc are o istorie interesantă, în măsura în care ne bazăm pe oricare dintre cele două legende.

Potrivit acestora, Buddha a fost cel care a ales cele 12 animale regăsite în zodiacul chinezesc. Acestea ar fi fost cele care au răspuns la strigătul lui Buddha sau, conform celei de-a doua legende, ar fi ieșit câștigătoare dintr-o competiție între mai multe animale.

2. Cele 12 semne zodiacale din horoscopul chinezesc

Nu este deloc un secret că, în horoscopul chinezesc, există 12 semne – fiecare dintre acestea reprezentând un animal în parte. Din punct de vedere compozițional, acestea sunt: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și mistreț. Fiecare dintre acestea are o însemnătate anume, însă nu luna nașterii este factorul determinant – ci anul. Potrivit structurii zodiacului chinezesc, acesta este construit pe un ciclu de 12 ani care, la rândul lui, este parte integrantă dintr-unul de 60 de ani. Astfel, fiecare an are un alt semn zodiacal, corespunzător cu personalitatea și viitorul persoanei care s-a născut în acea perioadă.

3. Extinderea zodiacului chinezesc

Te-ai gândit vreodată care este impactul zodiacului chinezesc asupra occidentalilor? Ei bine, dacă astrologia cu care sunt obișnuiți europenii este complet diferită față de cea chinezească, este important de precizat faptul că cea din urmă a început să câștige din ce în ce mai mult teren. Tocmai din acest motiv, mulți occidentali se bazează pe elementele subliniate și propuse cu privire la astrologia chinezească. La rândul nostru, pentru a putea fi mereu la zi cu tot ceea ce se întâmplă (și se va întâmpla pe viitor), suntem doar la un click distanță față de nenumărate predicții asupra viitorului, de care este indicat să ținem cont. Indiferent că faci o scurtă pauză, îți bei cafeaua sau abia acum te-ai trezit, poți cunoaște mereu lucrurile pe care zodiacul chinezesc le are de spus cu privire la viitorul tău.

Fii mereu cu un pas înaintea altora, și chiar a ta, apelând la elementele de cunoaștere puse la dispoziție de horoscopul chinezesc. Îți spunem noi că, indiferent de momentul vieții tale, acesta chiar merită!

Au văzut: 584