cazare arieseni

Țara noastră abundă în locații și destinații turistice pe care fiecare locuitor trebuie să le viziteze. Fie că plănuiești să îi iei pe cei mici cu tine sau intenționezi să pleci doar cu câțiva prieteni, toamna aceasta te poți bucura de o priveliște de vis într-o zonă de poveste.

Zona Munților Apuseni a devenit din ce în ce mai căutată în ultimii ani. Atât fauna, cât și flora, relieful și tradițiile care datează de zeci de ani atrag în fiecare an din ce în ce mai mulți turiști. Dacă nu ești încă convins de splendoarea sa, descoperă în rândurile următoare 3 motive pentru care să vizitezi zona, cât mai curând!

  1. Cel mai curat aer de munte

Nimic nu se compară cu zilele petrecute la munte. Dacă vrei să iei o pauză de la toate problemele de acasă sau de la birou, ai nevoie de o mică vacanță în inima naturii. Pentru asta, îți recomandăm să optezi pentru o cazare Arieseni, care să îți ofere toate condițiile pe care ți le dorești.

  • Relaxare în inima naturii

Spre deosebire de alte locații turistice din țară, Parcul Național Apuseni face parte din Patrimoniul UNESCO și este recunoscut pentru sentimentul inexplicabil pe care îl oferă. Aici, ai parte atât de relaxare, cât și de liniște, toate într-un peisaj de poveste. Mai mult, ai ocazia să te reîncarci cu energie pentru următoarea perioadă până la viitorul concediu tău.

  • Obiective turistice naturale de excepție

Vrei să ai parte de o escapadă de week-end educativă, dar și foarte plăcută la vedere? În Munții Apuseni ai posibilitatea să descoperi Ghețarul de la Scărișoara și chiar Uriașul de Gheață. Indiferent dacă ai auzit de ei până acum sau nu, este important să știi că aceștia sunt localizați la doar doi kilometri depărtare de Gârda de Sus. În plus, luând în considerare că fiecare vizită îți va încărca ziua și îți va răpi, bucată cu bucată, din energie, poți oricând să optezi pentru o cazare în zonă.

Printre cele mai bune opțiuni se numără pensiunea Onelia, pe care o vei îndrăgi încă din prima zi.

Au văzut: 1174