Tocmai ai fost anunțat/ă că unul dintre cuplurile din grupul tău de prieteni (sau chiar din familie) va întâmpina, cu bucurie, venirea pe lume a unui nou membru? Ei bine, află că și tu vei juca un rol extrem de important, în calitate de prieten sau rudă.

Pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului încep cu mult înainte de naștere. Atât achiziția de biberoane, accesorii și papucei, cât și alegerea unui interfon pentru bebeluși sunt bine gândite de fiecare familie în parte, pentru ca micuțul să fie întâmpinat cu toate lucrurile necesare. Înainte de a ajunge la naștere, însă, mămica este cea mai importantă. Ea este cea căreia îi poți face cadouri excepționale care, la rândul lor, să îl poată ajuta pe cel mic. Descoperă alături de noi 3 tipuri de daruri pe care să le oferi viitoarelor mămici – cât mai curând posibil!

  1. Pernă specială pentru femei însărcinate

Ultimele luni de sarcină sunt printre cele mai chinuitoare pentru viitoarea mămică. Burtica este deja foarte mare, adăpostind fătul care urmează să vină pe lume. În cazul în care ai observat că tinerii părinți nu au acasă o pernă pentru gravide, poți să alegi una pentru mămică. Atât calitatea somnului, cât și starea generală a organismului vor fi îmbunătățite semnificativ. Mulțumită varietății mari de produse existente pe piață, vei avea de ales dintre forme, materiale și culori diverse, toate fiind special concepute pentru a veni în ajutorul femeilor însărcinate.

  • Colier din materiale prețioase pentru viitoare mămici

Bijuteriile au fost întotdeauna cadourile preferate de femei. În cazul viitoarelor mămici, există coliere speciale, realizate din materiale prețioase. Cele de la La Petite Armoire sunt folosite în rituale de liniștire a copilului, precum și pentru obținerea unei stări de bine care se va transmite fătului. Fiecare colier vine cu instrucțiuni de utilizare, pentru a putea urma ritualurile în mod corect, zilnic. Această bijuterie este ideală oricând ești în căutare de un cadou pentru gravide.

Pentru a-l putea folosi în mod eficient, mămica trebuie să fie într-un moment de calm și liniște – un moment doar al ei. Cu ajutorul colierului, va urma instrucțiunile și va balansa pandantivul conform acestora, timp în care va menține ochii închiși și o respirație profundă. Astfel, bebelușul va simți liniște și mângâiere din partea mamei.

  • Preparate făcute în casă

Sarcina este prilejul ideal pentru ca viitoarele mămici să se înfrupte din cele mai bune delicatese. Dat fiind faptul că înăuntrul ei crește și se dezvoltă fătul, aceasta are nevoie de preparate sănătoase – ideal a fi făcute în casă. Un cadou ideal constă în delicatese realizate de bucătari pricepuți, precum și în dulciuri preparate în casă. Întrucât timpul oferit anterior gătitului scade semnificativ în această perioadă, viitoarele mămici vor fi extrem de încântate de bucatele alese.

În plus, acest tip de cadou este potrivit și pentru perioada post-sarcină. Bebelușii necesită extrem de multă grijă și atenție, iar timpul alocat curățeniei sau gătitului devine din ce în ce mai scurt.

Pentru orice viitoare mămică, oboseala își spune cuvântul încă din primele zile de sarcină. De aceea, oricare dintre tipurile de cadouri prezentate anterior îi vor fi de ajutor, mulțumită utilității de care dispun. Indiferent că este un cadou de zi, de noapte sau unul pe care îl poate folosi pentru a contura o legătură specială cu cel mic, viitoarele mămici vor aprecia cu adevărat utilitatea acestora. Cu cât un cadou este mai practic, cu atât este mai dorit!

Au văzut: 1094