Daca esti managerul sau administratorul unei firme care presupune ca angajatii sa poarte o vestimentatie specifica la locul de munca, spre exemplu in domeniul medical, militar sau in constructii, stii cat de important este ca acestia sa isi poata lasa hainele de strada si lucrurile personale intr-un loc 100% sigur. In acest sens, varianta ideala pentru tine o reprezinta achizitionarea unor vestiare metalice de calitate, rezistente si versatile.

Daca este pentru prima oara cand cumperi vestiare metalice, ai putea fi coplesit de oferta foarte variata si de multitudinea de modele de diferite forme, dimensiuni si compartimentari. In plus, asamblarea unui astfel de obiect de mobilier poate fi dificila fara ajutor specializat. Tocmai din acest motiv, ti-am pregatit cateva sfaturi si aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul in care achizitionezi astfel de produse:

1. Dimensiunea si compartimentarea

Daca ai nevoie de vestiare metalice doar pentru depozitarea hainelor, modelele cu 1-2 compartimente sunt suficiente. Spre exemplu, poti folosi unul dintre compartimente pentru hainele curate, iar celalalt pentru hainele murdare. Pe de alta parte, daca vrei sa folosesti aceasta piesa de mobilier pentru obiecte de dimensiuni mici sau medii, ai nevoie de cel putin 5 compartimente.

2. Materialul din care sunt fabricate

Vestiarele metalice de calitate sunt realizate din tabla de otel profilata, cu o grosime de cel putin 0,6 milimetri. Astfel, ai garantia ca produsul achizitionat este unul robust, sigur si cu o durata de viata indelungata, care nu va necesita reparatii sau alte interventii ulterioare.

3. Sistemul de inchidere

Sistemul de inchidere este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi vestiare metalice, intrucat acesta garanteaza practic siguranta acestuia. Recomandarea noastra este sa optezi pentru un sistem de inchidere pe baza de butuc cilindru, cu cate o cheie pentru fiecare usa a vestiarului. Acesta este de departe cea mai practica si eficienta modalitate de inchidere.

4. Livrarea

Avand in vedere cele mentionate mai sus, si anume ca montarea vestiarelor metalice este destul de problematica si consumatoare de timp, este indicat sa optezi pentru magazine care iti livreaza aceste piese de mobilier gata asamblate. Marii producatori, dar si furnizorii autorizati vor alege intotdeauna aceasta metoda, intrucat un vestiar asamblat denota stabilitatea acestuia.

5. Dotarile suplimentare

Numarul dotarilor suplimentare este foarte relevant in ceea ce priveste calitatea si versatilitatea vestiarelor metalice. Pentru a putea fi folosit in orice conditii, un astfel de obiect de mobilier trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

– sa fie prevazut cu picioare, care sa iti permita sa cureti mai usor sub el, dar si sa pastrezi calitatea parchetului / a gresiei;

– sa fie dotat cu fante de aerisire in acoperis, care sa permita circulatia aerului si sa previna acumularea mirosurilor neplacute, mai ales in cazul in care depozitezi haine sau alte obiecte pe termen lung;

– sa fie dotat cu rafturi in partea superioara si bara pentru umerase;

– sa fie dotat cu suport pentru umbrela si vas de colectare a apei.

Au văzut: 473