cadouri

Să faci cadouri e probabil la fel de dificil ca un examen la matematică. Trebuie să afli o necunoscută, de cele mai multe ori. Și începi și analizezi…

Și dacă mai ești și în situația în care ajungi să spui ”i-am luat deja detoate”, atunci clar ai nevoie de inspirație.

Alege una sau mai multe din ideile de mai jos. Sau combina-le între ele. Fii creativ/ă. Orice persoană apreciază un pic de creativitate, îi va arăta că te-ai chinuit puțin și chiar îți pasă de cadoul oferit.

1. Seturi de brățări personalizate

Cu siguranță jumătatea ta se va bucura de un cadou personalizat care să îi aducă aminte de un moment unic din viața voastră. Acest cadou se va potrivi oricărei aniversări sau sărbători, datorită posibilității de alegere a mesajului de pe ea.

Transformă-ți sentimentele într-o bijuterie unicat și dăruiește-le drept cadou. Cu toții ne dorim „o parte din inima” partenerului purtată peste tot, chair și atunci când nu este lângă noi.

Descoperă întreaga colecție de bijuterii pentru cuplu Personally ME.

2. Lampă Lună

A spus că ar vrea să îi cobori luna de pe cer? Ei bine acum acest lucru este posibil cu această idee de cadou.

Coboară-i luna de pe cer și fă-o să se simtă cu adevărat specială. Lampa Lună este un obiect decorativ special, care va arăta perfect pe noptiera din dormitorul ei. În plus, nu uita că luna este protectoarea îndrăgostiților.

3. O imprimantă 3D

Cunoști pe cineva care vrea să creeze rapid prototipuri să printeze 3D obiecte de mici și mari dimensiuni sau să scaneze 3D obiecte reale pentru a putea fi recreate?

Iris Robotics este locul perfect unde poți găsi astfel de mașinării care constituie cel mai inedit cadou.

Dacă își dorește un breloc creat de el, o cană sau o husă de telefon- o imprimantă 3D pentru obiecte mici este cea mai potrivită.

Dacă își dorește obiecte decorative sau diferite sculpturi- o imprimantă 3D pentru obiecte medii este perfectă.

Iar dacă lucrează în producție sau tehnică dentară, cea mai potrivită este o imprimantă profesională.

Află ce și-ar dori să își printeze și apoi alege modelul perfect nevoilor lui.

4. O cutie de ceasuri

Orice bărbat preferă cadourile practice. Iar o cutie de ceasuri, care-l va ajuta să-și păstreze ceasurile într-un singur loc, poate fi acel cadou de care are nevoie, fără să-și dea seama. 

Acesta va fi un cadou apreciat de soțul tău, pasionat de aceste ceasuri, de tatăl tău – care colecționează cele mai deosebite piese ale timpului, dar și de nașul sau șeful tău, în semn de apreciere și respect pentru relația voastră care dăinuie în timp.

5. Articole de fitness

Mișcarea fizică e pentru toată lumea. Are efecte pozitive asupra stării mentale, te ajută să te concentrezi mai bine și devi mai productiv. 

Așa ca e un cadou bun și pentru ea și pentru el. Alege un set de yoga, o bicicletă de fitness, niște căști cu bluetooth, un echipament nou sau alte accesorii utile. 

Nu contează ce cadou vei alege. Cred că am învățat cu toții să ne bucurăm la vestita cană personalizată cadou…

Așa că dacă vii cu ceva mai personalizat și devii creativ, deja vei face un pas înainte. Pe lângă gestul minunat de a oferi un cadou, vei aduce emoții și zambete unei persoane dragi.

Au văzut: 678