Iti doresti sa lacuiesti parchetul, pentru a-i oferi un aspect interesant, dar si pentru a-l proteja?

Aceasta solutie este excelenta, daca vrei sa economisesti o suma importanta de bani. In loc sa schimbi parchetul cu totul, cel mai bine este sa aplici un lac pentru lemn: www.klebrom.ro/lacuri-pentru-lemn-exterior-ecologice-zobel/ de calitate. Poti sa te ocupi singur de o astfel de lucrare, iar astfel te bucuri de rezistenta pe termen lung!

De ce sa folosesti lac pentru lemn?

Lacul pentru lemn este conceput astfel incat sa protejeze foarte bine suprafetele pe care este aplicat. Este vorba despre cea mai economa varianta pe care o ai la dispozitie pentru a oferi podelei un aspect deosebit si interesant, fara sa fii nevoit sa o schimbi cu totul. In acelasi timp, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o gama larga de lacuri din care poti alege: de la cele transparente, pana la produsele colorate, cu ajutorul carora poti schimba intreg aspectul incaperilor din locuinta personala.

Poti alege orice tip de finisaj iti doresti

Cand vine vorba despre finisajul pe care il obtii, trebuie sa stii ca ai 3 variante la dispozitie:

  • lucios – acest tip de lac este ideal pentru suprafetele generoase, asa ca poti alege un astfel de produs mai ales daca ai o casa mare si spatioasa. Ai grija, insa: este recomandat sa folosesti acelasi tip de lac peste tot, astfel incat sa obtii un aspect unitar si frumos;
  • semi-lucios – iti asigura rezultate deosebite, dar si rezultate minunate impotriva zgarieturilor;
  • mat – daca iti doresti sa ai o podea antiaderenta, pe care copiii tai sa nu alunece, atunci poti sa folosesti cu incredere lacurile mate.

Cu ce trebuie sa aplici lacul?

Daca te intrebi cu ce trebuie sa aplici lacul de parchet, atunci trebuie sa stii ca nu ai nevoie decat de un trafalet sau o pensula lata. Aceste obiecte sunt accesibile din punct de vedere financiar si le poti folosi fara sa ai nevoie de o pregatire speciala. Mai mult, daca faci miscari ample, vei termina in doar cateva ore sa te ocupi de aplicarea primului strat.

Cate straturi de lac trebuie sa aplici peste parchet?

De regula, indicat este sa aplici minimum 2 straturi de lac peste parchet pentru a obtine aspectul dorit. In cazul in care la final tot nu esti multumit, nu te opreste nimic sa mai aplici si un al treilea strat, pe care sa il diluezi, insa, pentru a fi subtire.

Timpul de uscare

Printre elementele la care mai trebuie sa fii atent inainte de a alege un lac de parchet sau altul se numara si timpul de uscare. Ideal este sa te orientezi catre un produs cu uscare rapida, care este gata in doar 3 – 4 ore. In acest fel, scurtezi foarte mult din timpul pe care il petreci avand grija de podeaua ta!

Pentru a descoperi care este timpul de uscare al fiecarui produs, nu trebuie decat sa citesti etichetele.

Klebrom.ro iti ofera o gama foarte larga de lacuri de calitate din care poti alege. Ai grija la modul in care aplici cel mai bun lac pentru parchet, iar apoi te poti bucura de o podea bine intretinuta si care iti asigura un aspect placut in intreaga locuinta! Cat despre gama cromatica, este bine sa te gandesti si la tipul de mobile pe care il ai acasa, pentru ca rezultatul sa fie unul spectaculos!

Date de contact:

e-mail: office@klebrom.ro

telefon: 0265/ 328 230

Au văzut: 11