Deși puteți găsi vehicule Toyota la mai multe agenții de închiriere de mașini, multi dealeri Toyota vă permit, de asemenea, să închiriați cele mai recente modele pentru o zi, o săptămână sau mai mult. Și dacă vă prelungiți testul, aveți nevoie de o mașină de lucru sau daca doriți ceva mai mare (sau mai mic) pentru vacanța dvs. de familie – repezentantii firmelor de rent-a-car pentru autoturisme de închiriat Toyota Prius va pot ajuta.

Dacă nu ați închiriat niciodată o mașină de la o firma de inchirieri auto, aici sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă deplasa într-o mașină de închiriat Toyota:

  • Închirierile de autoturisme Toyota Prius sau de masini hibride sunt disponibile la tarife competitive.
  • Trebuie să aveți vârsta de 21 de ani, să aveți permisul de conducere valid de cel putin un an și un card de credit în nume propriu pentru a închiria un vehicul.
  • Masinile de inchiriat pot fi conduse pe drumurile nationale si europene.
  • Este interzisa conducerea masinii inchiriate pe drumuri de tara neasfaltate, nemarcate, prin paduri sau drumuri forestiere.
  • Dacă doriți să utilizați serviciul de închiriere a autoturismului Toyota Prius ca un test extins pentru viitoarea dvs. masina, vă rugăm să specificati marca și  modelul în prealabil. Contactați firma de inchirieri auto pentru a vă asigura că tipul de vehicul pe care îl doriți este în flota actuală.
  • Inchiriand un autoturism Toyota Prius, masina trebuie sa fie returnata la data si ora stabilite in contract, respectand conditiile de inchiriere stipulate.

Mai mult de 40% din totalul de firme de rent-a-car inchiriaza autovehicule Toyota – ceea ce inseamna ca probabil exista o locatie participanta in apropierea dumneavoastra.

Au văzut: 4