Capitala țării este un loc plin de oportunități, indiferent de domeniul în care activezi. Acestea fiind zise, există anumite joburi care se pliază mai bine pe ritmul și caracteristicile acestui oraș. Sunt anumite aspecte cu care bucureștenii rezonează mai mult decât locuitorii altor orașe. Lista noastră îți va oferi câteva sugestii de joburi potrivite pentru acest oraș, joburi și meserii care sunt aproape garantate că îți vor aduce profit.  Alege unul care ți se potrivește mai bine, sau încearcă-le pe toate, nu strică niciodată să abordezi mai multe domenii. 

Artist 

Fie că vorbim despre cântăreți, actori, pictori, scriitori și așa mai departe, Bucureștiul este de departe cel mai bun loc pentru aceștia în ce privește oportunitățile și posibilitățile de promovare. Dacă ai o înclinație către artă și crezi că talentul tău te poate duce pe culmile succesului, nu există loc mai bun să îți începi cariera decât Bucureștiul. Chiar dacă momentan activezi în alt domeniu, nu va fi foarte greu să te reprofilezi dacă talentul tău este autentic. 

Copywriter publicitar 

Unele dintre cele mai mari și mai relevante agenții de publicitate se află în capitală, deci talentul pentru cuvântul scris nu va fi trecut niciodată cu vederea. Este adevărat, concurența e mare, dar sloganul potrivit ar putea să propulseze incredibil o campanie publicitară care să rupă gura târgului. Nu degeaba atât de mulți aspiranți caută un job în acest domeniu.  Adevărul este că în București găsești inspirație la tot pasul, deci nu va fi imposibil să scrii ceva de calitate dacă ești un observator fin al psihologiei umane. 

Corporatist

Deși nu ne referim la un job anume, să fii corporatist este o meserie în sine. Nu oricine poate face față acestor medii extrem de competitive și de schimbătoare, și mereu axate pe profit, uneori cu eforturi considerabile. Vei avea nevoie de multă determinare pentru a progresa, mai ales în companii uriașe, dar efortul va fi răsplătit pe măsură. Bucureștiul este recunoscut pentru cârdurile de corporatiști care  populează Piera și nu numai. 

Model de videochat

De departe cele mai profesioniste și mai bine cotate studiouri de videochat sunt cele din București și motivul este unul evident: tipologiile extrem de diferite de oameni din metropolă asigură un flux constant de angajați extrem de diverși. Dacă te interesează subiectul angajare videochat în București nici nu trebuie să cauți prea mult, anunțurile inundând practic toate colțurile internetului. Dacă vrei să practici această meserie în mod profesionist, cel mai bine este să o practici în București. 

Bucătar

Localurile exclusiviste din București sunt renumite pentru calitatea mâncării servite, așadar un expert în alimentație va fi mereu un atu pentru orice restaurant care se respectă. Desigur, mai există câteva orașe în care poți practica cu succes această meserie, dar cel mai probabil aici vei fi cel mai bine remunerat sau vei beneficia de cea mai mare expunere. 

Livrator de mâncare

Dacă pur și simplu nu suporți să stai închis într-un birou toată ziua, sau ai nevoie constant de mișcare și adrenalină, Bucureștiul este locul potrivit în care să activezi drept livrator de mâncare. Desigur, vei avea nevoie de aptitudini fizice serioase și probabil și de puțină orientare în spațiu, dar acest job practicat în mod profesionist îți poate aduce venituri mai mult decât decente. Spiritele libere vor aprecia că pot face mișcare și că sunt plătiți pentru asta, iar comenzile este aproape imposibil să se epuizeze vreodată. 

Ți-am pus la dispoziție meserii cât mai variate în speranța că vei descoperi ceva și pe profilul tău. Așadar, simți că ți-a trezit ceva anume interesul? 

Au văzut: 479