agentie turism

In ciuda eforturilor tehnologiei de a ne ajuta sa ne planificam vacantele, din ce in ce mai multe persoane sunt de parere ca o colaborare cu o agentie de turism care da dovada de seriozitate este cea mai buna solutie pentru un concediu reusit. Dintre cele mai vehiculate motive se numara atat comoditatea, cat si activitatile speciale organizate de o agentie de turism.

“Indiferent ca este vorba de o vacanta exotica, de o escapada romantica sau de un sejur cu familia, calatorii isi doresc experiente placute de fiecare data, iar numai o agentie de turism profesionista le poate oferi acest lucru” – ne spune Anca Dimitrescu, Manager Komsi Travel. “Astfel, chiar daca exista in prezent zeci de modalitati de booking sau de transport, calatorii recunosc valoarea unei agentii, care le asigura amintirile frumoase si povestile de-o viata cu care se intorc acasa”.

Prin urmare, iti prezentam cateva avantaje evidente cand vine vorba de colaborarea cu o agentie de turism cu experienta. Iata doar sapte dintre acestea!

Economisesti timp – Agentii de turism profesionisti iti vor propune vacante inedite, care dispun de mai multe optiuni si servicii, potrivite fiecarui tip de sejur in parte. Astfel, nu mai trebuie sa cauti si sa iti planifici singur o vacanta, doar ca sa afli ca in acea luna este Ramadanul. Daca nu iti plac suprizele din timpul vacantelor, apeleaza la o agentie de turism profesionista!

Ai parte de recomandarile specialistilor – Un agent de turism cu experienta iti poate face recomandari personalizate si iti poate oferi diverse ponturi la destinatie, despre ce poti face intr-o anumita statiune, despre cea mai buna perioada pentru calatorii si multe altele!

Sfaturile vin din experienta personala – Multe agentii de turism au un personal profesionist, care a vizitat deja toate obiectivele si destinatiile si poate face recomandari cu adevarat avizate!

agentie turism

Spui “La Revedere” stresului – O agentie de turism se va ocupa de fiecare detaliu in parte, de la detalii despre taxele de plata in tara de destinatie, pana la obtinerea vizelor, grija ptr valabilitatea pasaportului etc.

Te ajuta in situatii-limita – Foarte multe episoade neplanificate pot avea loc intr-o vacanta, oricat de bine ar fi planificata. De la fenomene meteo nefavorabile, pana la pierderea unui bagaj, o agentie de turism profesionista va avea grija ca tu sa te bucuri de vacanta, fara schimbari de planuri!

Aduc elementul “uman” in ecuatie – O agentie de turism se asigura ca pe parcursul vacantei ai parte de momente fericite si ca fiecare excursie iti va oferi amintiri de neuitat. Agentii asculta, iti sugereaza, inteleg situatiile complexe si, in cele din urma, iti devin prieteni. Ei vor fi alaturi de tine atat inainte, cat si in timpul calatoriei!

Diverse avantaje – O agentie de turism cu experienta are de multe ori acces la diverse “avantaje” pe care nu le vei putea obtine de unul singur. Fie ca este vorba de schimbarea unei camere cu o alta mai frumoasa, de activitati care nu sunt incluse in programul standard, de rezervari greu accesibile sau chiar de planificarea unui moment special, agentii profesionisti au la indemana toate resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de momente memorabile de fiecara data!

Au văzut: 531