magazin biciclete

Anotimpurile s-au schimbat cu repeziciune, asa ca iata-ne din nou la inceput de sezon calendaristic, momentul perfect pentru a ne bucura de avantajele unei biciclete. Aceste mijloace de transport rapide si nepoluante sunt adaptate perfect mediului urban, dar si transportului rapid in zone limitrofe sau in afara localitatilor. De asemenea, cei cu adevarat pasionati de senzatii tari pot face apel la solutia perfecta: o bicicleta mountain bike, perfecta pentru a petrece timp in natura alaturi de prieteni!

Pentru a ne bucura de aceste clipe, insa, va trebui mai intai sa achizitionam o bicicleta de calitate. Cu toate acestea, multe persoane pot cadea prada impulsului de a-si cumpara una din primul hypermarket de bunuri de larg consum. Astfel, chiar daca preturile pot parea mai mici decat intr-un magazin biciclete de specialitate, este foarte posibil sa facem o alegere gresita. Acest fapt se explica prin calificarea personalului in acest domeniu, care de cele mai multe ori lipseste, dar si prin calitatea bicicletelor, indoielnica in majoritatea cazurilor. Asadar, iti prezentam in continuare cateva motive importante pentru a-ti face achizitiile direct dintr-un magazin de biciclete specializat:

1. Beneficiezi de o intreaga varietate de produse si accesorii – Pe langa bicicletele de oras, de munte, hibride sau chiar electrice, intr-un magazin de biciclete vei putea achizitiona si accesoriile sau echipamentele potrivite pentru activitatea pe care o preferi. In plus, o parte din magazine, precum Veloteca, ofera promotii sau vouchere la achizitionarea unei biciclete, pe care le poti folosi pentru a-ti cumpara accesorii si echipamente!

2. Ai parte de produse de foarte buna calitate – Cele mai multe marci sau modele pe care le vei intalni intr-un magazin de biciclete specializat sunt recunoscute international. Beneficiezi astfel, alaturi de diversitatea de modele, de o calitate foarte buna a componentelor, fapt ce se traduce printr-o durata de viata mai mare a bicicletei alese.

3. Vei beneficia de garantie de la producatori – Spre deosebire de magazinele universale de bunuri de larg consum, care ofera o garantie standard la produse, la achizitia dintr-un magazin de biciclete specializat vei avea parte de garantie extinsa pentru unele piese, direct de la producatori. Spre exemplu, unele marci iti pot oferi garantie pe viata la cadrele de aluminiu!

4. Te poti baza pe sfaturile si consilierea specialistilor in domeniu – Trebuie sa tii cont de faptul ca oamenii care lucreaza intr-un magazin de biciclete specializat sunt pasionati de aceasta activitate. Astfel, acestia iti vor fi alaturi, iar tu vei beneficia de experienta lor dovedita, pentru a alege modelul perfect pentru tine!

magazin_biciclete

5. Beneficiezi de un service de calitate – In eventualitatea unor dificultati cu modelul tau sau pentru orice ajustare, mecanicii dintr-un magazin de biciclete te vor ajuta cu mare drag. Avantajul principal aici consta in faptul ca acestia cunosc modelul tau, fapt pentru care il pot regla sau repara fara probleme.

6. Pleci la drum confortabil – Personalul dintr-un magazin de biciclete specializat nu se va asigura doar ca ai ales un model potrivit, ci vor face si toate reglajele necesare pentru ca tu sa pleci la drum linistit. Astfel, acestia pot asambla rapid bicicleta, ajustand in acelasi timp componentele, precum franele de mana, inaltimea seii si a ghidonului sau chiar accesoriile.

7. Vei avea acces la multe activitati de profil – Un magazin de biciclete specializat functioneaza de asemenea ca un hub pentru cei pasionati de aceasta activitate, alaturi de care poti participa la antrenamente, marsuri, concursuri si multe altele! In plus, este important sa iti faci prieteni cu pasiuni comune, cu care poti avea discutii despre biciclete, piese sau ciclistii preferati!

Au văzut: 34