magazin biciclete

Eficiente, rapide si nepoluante, bicicletele sunt printre cele mai bune moduri de transport urban din prezent. Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru acest mijloc de deplasare eficient si practic. In plus, nu este de neglijat nici aspectul distractiv al unei plimbari, singur sau alaturi de prieteni, intr-o excursie interurbana.

Cu toate acestea, multe persoane pot cadea prada impulsului de a cumpara cat mai rapid o bicicleta dintr-un hypermaket, care nu are personal instruit sa faca recomandarile necesare. Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi in privinta alegerii si intretinerii, cel mai bine este sa facem apel la un magazin de biciclete specializat.

Iata o serie de 7 motive pentru care este recomandat sa iti achizitionezi o bicicleta direct dintr-un magazin de profil:

1. Produsele sunt de calitate – Marcile de calitate dintr-un magazin de biciclete sunt recunoscute la nivel international. Astfel, pe langa diversitatea mare de marci, beneficiezi si de componente de calitate, ce vor spori considerabil durata de viata a bicicletei tale.

2. Ai parte de o gama variata de produse – Alaturi de multitudinea de modele de toate tipurile, la un magazin de biciclete vei gasi accesoriile si echipamentele care se potrivesc perfect cu alegerea ta si care iti maresc considerabil performantele. Unele magazine, precum Veloteca, au promotii si vouchere cadou la achizitionarea unei biciclete, cu care iti poti cumpara accesorii si echipamente, esentiale oricarui ciclist.

3. Beneficiezi de garantie – Unele magazine de biciclete ofera chiar si garantie pe viata la cadre de aluminiu. Te bucuri astfel mai mult timp de achizitia ta, stiind ca este pe maini sigure.

4. Te bucuri de confort – Angajatii unui magazin de biciclete specializat cunosc in detaliu toate produsele din oferta pe care o au si te vor putea ajuta sa iti alegi o bicicleta pe masura ta. Astfel, ei stiu sa regleze bicicleta astfel incat sa ai parte de o experienta confortabila inca de la inceput. In plus, acestia te vor ghida si instrui in cunostintele de baza, precum schimbarea unui cauciuc, dar si in echipamente si accesorii, inainte sa le achizitionezi.

5. Cele mai multe magazine de biciclete ofera si service – Expertii de la un service specializat cunosc modelul tau de bicicleta, astfel incat sa poata interveni rapid si eficient.

6. Vei primi sfaturi de la adevarati profesionisti intr-ale pedalatului – Persoanele pe care le vei intalni la un magazin de biciclete specializat sunt cu adevarat pasionate de ciclism sau cicloturism. In acest fel, vei avea parte de sfaturi avizate de la oameni cu experienta in acest domeniu.

7. Te poti integra intr-o comunitate activa – Un magazin de biciclete este cel mai bun loc pentru a intalni oameni pasionati de acest sport. Te poti inscrie la concursuri alaturi de ei, poti discuta despre lumea ciclismului si iti poti face prieteni cu interese comune. Vei avea toate motivele sa devii client fidel si sa afli primul noutatile sau ofertele.

Aceste avantaje vin in favoarea ta, atunci cand te decizi sa alegi un magazin de biciclete specializat.

Comunitatea de biciclisti si personalul amabil iti vor fi alaturi oricand ai nevoie de ajutor cu noua ta achizitie. Alege un magazin de biciclete specializat!

La Veloteca, ai TOTUL PENTRU TINE… de prin 2008!

Au văzut: 86