Iata 3 gadgeturi educative pentru copiii cuminti!

Tehnologia este o parte din ce in ce mai importanta in vietile noastre, in special in mediul urban. Generatiile moderne si-au insusit dispozitivele portabile de comunicare si divertisment pentru a gasi noi rezolvari practice si eficiente la anumite probleme. Astfel, un copil care creste in societatea de azi trebuie sa aiba deprinderile asociate gadgeturilor si mediului virtual pentru a putea fi adaptat corespunzator situatiilor de viata ce-l asteapta.

Fiindca depindem tot mai mult de tehnologie, iar copiii o folosesc de la varste din ce in ce mai fragede, o metoda potrivita de a-ti bucura (si educa) micutul este sa-i oferi acces la gadgeturi si dispozitive inteligente de divertisment si comunicare. Astfel, se va acomoda foarte repede cu tehnologia si va reusi sa tina pasul cu orice proces influentat de aceasta atat in plan personal, cat si in viitoarea profesie.

Pentru a-ti usura alegerea device-urilor potrivite, in randurile de mai jos vei gasi 3 gadgeturi potrivite atat pentru proaspetii elevi, cat si pentru cei care inca nu au depasit perioada gradinitei.

1. Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat. Pe langa experienta minunata a timpului petrecut impreuna la asamblarea acestui robotel din seria de gadgeturi educationale, copilul tau va putea intelege si importanta energiei regenerabile a luminii soarelui. Cele 6 forme ale robotelului vor fi usor de asamblat multumita faptului ca nu necesita scule sau instrumente speciale, insa este important de retinut faptul ca singurul lucru ce-l poate pune in functiune este lumina naturala.

2. Masinuta cu telecomanda prin Voce. Controlul asupra tehnologiei si dispozitivelor nu mai presupune metodele cu care am crescut noi. Astfel, o masinuta “cu telecomanda” a prezentului nu va avea o telecomanda cu manete conectata printr-un cablu la masinuta cu baterii, ci va putea fi manevrata folosind tehnologie wireless si voice-control. Pe langa faptul ca telecomanda are forma unui smart watch, masinuta este dotata cu un acumulator intern de 1000 mAh ce poate asigura o functionare continua de pana la 80 de minute, iar incarcarea prin cablul USB dureaza maximum o ora. Aceasta jucarie este exemplul ideal de gadgeturi care pot asigura atat distractia, cat si adaptarea copiilor la tehnologia momentului.

3. Tableta pentru desen 12 inch. Nici caietul de desen nu mai este ce era odata! Daca vrei ca micutul tau sa-si poata folosi imaginatia intr-un mod artistic, fa-i cadou o tableta pentru desen. Folosind pixul din dotare, literele, floricelele si animalutele schitate de piciul tau vor arata intotdeauna special. Ecranul tabletei protejeaza ochii, iar butonul de stergere poate goli “foaia de desen” printr-o simpla apasare. Apartinand categoriei de gadgeturi educative, aceasta tableta de desen poate fi foarte utila chiar si in primii ani de scoala pentru exersarea scrisului.

Pentru a putea studia o oferta generoasa de gadgeturi si dispozitive inteligente din fel si fel de categorii, potrivite atat adultilor, cat si copiilor, intra acum pe Gadgetworld.ro! De asemenea, pe langa posibilitatea comandarii online si livrarea rapida, vei beneficia si de reducerile de sezon la numeroase gadgeturi de mare potential in lista de cadouri pentru colegii, prietenii sau membrii familiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *