Incepand de la buric, urechi si buze, pana la pierce nas, toate acesta sunt popular si destul de usor de obtinut, dar inainte de orice decizie, este indicat sa te informezi si sa fii sigur de ceea ce iti doresti.

Riscurile piercingului trebuie sa fie o prioritate pentru oricine decide sa isi faca o astfel de interventie, iar din acest motiv este deosebit de important sa stii cum trebuie sa il ingrijesti dupa ce un specialist te ajuta sa ajungi la rezultatul dorit. Afla din randurile de mai jos informatiile necesare, cum poti preveni infectiile, dar si alte informatii importante!

Unde iti poti face un pierce nas?

Pune pret pe sanatatea ta si alege un salon specializat si un expert de incredere, care detine o licenta pentru pircinguri. Igiena locului in care are loc punerea unui piercing, seriozitatea si igiena perforatorului, toate constituie elemente deosebit de importante de care trebuie sa tii cont. In plus, trebuie sa fie utilizate instrumente sterile si un ac desigilat in fata ta, astfel evitandu-se total riscul unor infectii sau boli, dar si a inflamatiilor grave.

Care este cea mai buna procedura pentru un piercing in nas?

Piercingul in nas nu este o procedura dureroasa, pistolul fiind rapid si aproape nedureros. Clientul va simti doar un disconfort si cateva furnicaturi care nu sunt greu de suportat. Nu lua in calcul efectuarea acestei proceduri la un amator sau varianta sa ti-l faceti singur, deoarece oricare dintre acestea implica riscuri serioase.

Cum trebuie sa ingrijesti locul dupa efectuarea procedurii?

Cele mai bune sfaturi legate de ingrijirea de care locul are nevoie le poti lua direct de la artistul perforator. Cu toate acestea, iata ce ar trebui sa cunosti pana cand iti vei face piercingul, iar artistul iti va oferi indicatiile necesare. Trebuie sa stii ca in prima faza, in acel loc va aparea o roseata a pielii si vei simti niste dureri, pentru cel putin cateva zile. Gaura piercingului trebuie igienizata constant cu solutii saline, trrebuie sa eviti soarele, praful si nisipul, inclusiv murdaria de orice fel. Exista posibilitatea unor mici sangerari in zilele imediat urmatoare, in special daca este vorba despre zona cartilajului. In cazul acelor in care au un sistem imunitar scazut, exista riscul mai mare a aparitiei unor infectii, aceste persoane trebuind sa fie cu mult mai atente la  igiena locala, sa o efectueze pentru o perioada de cel putin cateva luni, de doua ori pe zi. Nu este indicata atingerea locul fara igienizarea corecta a mainilor! In plus, este bine sa se evite folosirea produselor cosmetice si a sapunurilor agresive in zona! 

De ce trebuie sa tii cont in perioada imediat urmatoare, cand pare ca piercingul s-a vindecat?  

Inainte de curatarea piercugului sau de simpla atingere a acestuia, spalati-va bine pe maini! Tineti cont de faptul ca trebuie sa curatati piercingul in mod regulat. Pentru a face acest lucru, trebuie sa inmoi o bila de bumbac intr-o solutie salina sterila, apoi sa asezi bila de bumac deasupra inelului nasului si sa ii oferi timp solutiei saline sa actionze in acea zona, rotind usor bijuteria pentru ca solutia salina sa se scurga in gaura. Tine cont si de faptul ca atunci cand dormi trebuie sa ramai pe spate si sa nu te asezi pe bijuterie, acest lucru putand irita locul.

Online, pe site-ul unui salon piercing Bucuresti, Funkytatoo.ro, gasesti o gama variata de piercinguri: incepand de la pierce nas, pierce in buric, pierce in spranceana,pana la pierce ureche, pe toate le puteti studia aici si puteti face alegerea care sa va multumeasca! Foloseste datele de contact de mai jos pentru a alege un salon autorizat, cu artisti experimentati care sunt gata sa te ajute sa obtii piercingul dorit!

Date de contact:

Email: contact@funckytatoo.ro Telefon: 0731525808 / 0772047223.