Avand in vedere situatia actuala din Europa si din intreaga lume, iti recomandam sa eviti deplasarile de orice fel in afara granitelor. Daca necesitatea iti impune achizitia unei masini rulate, trebuie sa stii ca ai si alte optiuni la indemana.

Poti sa colaborezi direct cu un dealer auto autorizat, care iti va pune la dispozitie o oferta vasta de mașini de vânzare Germania second hand sau chiar iti va aduce un anumit model la comanda. Activitatea celor mai mari jucatori din industria auto second hand se desfasoara in conditii de maxima siguranta, cu toate normele de protectie care asigura bunul mers al lucrurilor si sanatatea echipei.

De ce sa cumpar de la un dealer auto si nu dintr-o piata de masini?

Primul raspuns in aceasta perioada este: pentru siguranta ta. Pietele de masini sunt medii aglomerate care prezinta un risc pentru tine si familia ta in aceasta perioada. Majoritatea nu isi mai desfasoara activitatea in timpul pandemiei, dar asta nu te impiedica sa cumperi de pe piata libera. Iti recomandam sa te gandesti de doua ori, inainte sa iti risti nu doar sanatatea, dar si banii, pentru ca – in lipsa unor cunostinte tehnice avansate – poti fi foarte usor pacalit. In schimb, un dealer auto iti ofera sansa reala de a face o tranzactie intr-un mediu controlat. Nu exista suspiciuni, nu ai motive sa te ingrijorezi ca vei fi inselat. Mai mult:

  • un dealer autorizat iti poate oferi garantie service valabila pe o lunga perioada dupa achizitie;
  • vei avea acces la informatii complete despre istoricul masinii: nr de kilometri, istoric service etc.;
  • vei putea apela la metode de finantare, precum leasingul auto sau creditul auto;
  • vei putea plati si cash, daca ai la dispozitie economiile necesare;
  • ai sansa sa comanzi un anumit model de masina, chiar daca el nu exista in oferta;
  • vei fi tratat cu respect si profesionalism, la fel ca intr-o reprezentanta auto;
  • vei avea avantaje simulare cu achizitia unei noi masini, doar ca la un pret semnificativ mai mic;
  • vei putea beneficia de consultanta si indrumare in alegerea vehiculului perfect pentru nevoile tale;
  • in aceasta perioada (si nu numai), poti studia online portofoliile de autoturisme second hand.

Cele mai cautate autoturisme rulate din aceasta perioada

Chiar si in perioada starii de urgenta, cautarile de autovehicule rulate au crescut in mod semnificativ. Cele mai cautat brand a ramas Volkswagen, in acelasi top al preferintelor cumparatorilor. Cele mai cautate modele sunt Volkswagen Touareg Executive Memory Air Suspension ACC si Volkswagen Touareg V6 TDI Suspensie Pneumatica, accesate cel mai frecvent atat de persoane juridice, cat si de persoane fizice prin leasing auto. Pe locul II in top se afla Audi, urmat de BMW, Jeep si Mercedez, in gama premium de masini.

Unde gasesti mașini de vânzare Germania second hand?

Iti recomandam compania Auto-leasing.ro, un nume cu rezonanta in industria auto second hand. Ofera avantaje la superlativ, incepand cu un portofoliu extins de autoturisme rulate, si pana la garantie service.

Mai mult, iti ofera posibilitatea de a accesa programe de leasing auto pentru achizitie, la care poti apela atunci cand nu dispui de suficienti bani cash pentru o invesititie durabila. Sunt de incredere si profesionisti, au o vasta experienta in ceea ce priveste mașini de vânzare Germania second hand si ofera consultanta.

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro