Foarte multi dintre noi am vazut in filme sau in mediul online diferite proprietati imobiliare cu adevarat impresionante. Fie ca vorbim despre vile sau conace cu adevarat superbe, fie ca vorbim despre castele sau chiar palate, astfel de proprietati sunt cel mai adesea asimilate cu familiile foarte instarite sau cu cele de vita nobila.

Este adevarat ca acestea au apartinut candva unor astfel de familii, insa odata cu trecerea timpului astfel de proprietati istorice si exclusiviste au inceput sa fie lasate in paragina in Romania si doar in ultimii ani au inceput sa fie renovate.

Tara noastra are foarte multe proprietati istorice si proprietati exclusiviste, insa putini sunt aceia care stiu de existenta acestora, dar mai ales de faptul ca multe dintre aceste proprietati sunt astazi disponibile pe piata imobiliara.

Ce recomanda alegerea unei proprietati exclusiviste sau istorice?

O proprietate imobiliara din categoria celor istorice sau exclusiviste este foarte atractiva din mai multe puncte de vedere. In primul rand vorbim despre valoarea acesteia din punct de vedere arhitectural si chiar istoric, pentru proprietatile avand o istorie foarte bogata. In al doilea rand vorbim despre unicitatea si eleganta pe care o astfel de proprietate o ofera viitorului proprietar. Indiferent daca vorbim despre resedinta familiei ori daca ne referim la o proprietate care urmeaza a fi transformata intr-un restaurant, hotel sau o locatie pentru evenimente, o proprietate istorica sau una exclusivista este oricand extrem de atractiva.

Este un cadru ideal sa locuiesti intr-un conac sau intr-un castel incarcat de istorie si care in acelasi timp sa iti ofere confortul zilelor noastre, dar in acelasi timp este foarte atractiv pentru turisti sa se cazeze intr-un astfel de cadru sau sa serveasca cina intr-o locatie istorica.

Dincolo de aceste aspecte trebuie spus ca si preturile pot reprezenta un alt aspect ce recomanda alegerea unei astfel de proprietati istorice sau exclusiviste. Preturile nu sunt cu mult mai mari comparativ cu preturile pentru apartamentele sau casele din orasele mari ale Romaniei.

Tranzactii imobiliare de lux alaturi de profesionisti

Putini sunt aceia care sunt la curent cu faptul ca in ultimii ani proprietatile imobiliare istorice si cele de lux sunt mult mai usor de achizitionat prin prisma faptului ca acum de aceste servicii se ocupa o agentie imobiliara internationala care pune la dispozitia tuturor celor interesati de astfel de proprietati un catalog foarte diversificat si foarte numeros de conace, castele, vile, palate sau chiar penthouse-uri.

Aceasta agentie imobiliara care furnizeaza in exclusivitate servicii complete pentru tranzactiile imobiliare de lux este Romania Sotheby’s International Realty. In oferta acestei agentii imobiliare vei regasi foarte multe conace, vile, castele, palate si case de vacanta atat din categoria celor istorice, cat si din categoria celor exclusiviste.

Daca esti interesat de vanzare proprietati de lux, atunci cand apelezi la serviciile acestor profesionisti vei beneficia de servicii complete la cel mai inalt standard de profesionalism. Toate proprietatile listate pe www.sothebysrealty.ro beneficiaza de actele necesare pentru tranzactionarea acestora astfel incat procesul de vanzare-cumparare sa decurga fara nicio problema si cat mai rapid.

Au văzut: 1538