Trasaturile frumoase ale fetei tale nu pot fi evidentiate fara a avea sprancenele bine conturate si definite.

Poti obtine aceasta intr-un mod foarte simplu apeland la salonul nostru.

Iti putem construi sprancenele  prin metoda microblading astfel incat sa ai un look de invidiat .

Aceasta metoda pe care o realizeaza cu succes specialistii  salonului nostru, este  o noutate in domeniul machiajului semi-permanent al sprancenelor.

Tehnica este manuala si consta in trasarea unor fire foarte subtiri de aceeasi culoare si textura ca si cea a firului de par natural al sprancenei tale.

Ca si in cazul micropigmentarii, pentru a folosi aceasta tehnica, se intrebuinteaza gel anestezic astfel incat folosirea metodei sa fie complet nedureroasa.

Trasandu-se sprancene fir cu fir, aplicandu-se tehnica numita microblading, efectul si rezultatul obtinut va fi acela ca sprancenele tale se vor apropia foarte mult de realitate ca si cand exista fire de par nu doar o pigmentare care accentueaza forma sprancenei si completeaza golurile existente pe piele.

Poti obtine mai multe detalii despre aceasta tehnica cu efecte fabuloase accesand site-ul micropigmentaresprancene.ro

Efectul acestui procedeu este acela de a crea naturalul.

Pe spranceana desenata astfel incat sa se respecte liniile fetei si acuratetea chipului tau, specialistii nostrii, cu rabdare si atentie traseaza cu instrumente pentru microblading, linii fine deasupra canalului firului de par al sprancenei, astfel incat spranceana sa nu fie diferita de cea naturala.

Efectul este deosebit de special astfel incat atat ochii cat si intreaga ta fata sa capete stralucire si rafinament.

Orice femeie este frumoasa dar devine speciala si daca are grija sa-si improspateze in permanenta trasaturile fetei sale astfel incat chipul sau sa devina radiant.

Una dintre metodele prin care tu poti fi si mai atragatoare este sa vii la noi pentru a-ti reconstrui sprancenele prin metoda microblading.

Au văzut: 388