Informatii despre BCA

BCA este unul dintre cele mai utilizate materiale de constructie astazi. Ofera rezistenta, izolatie, rezistenta la foc si rezistenta la mucegai. Dar, ca orice material de constructie, are multe avantaje.

Acest material este una dintre cele mai eficiente solutii pentru constructii.Daca vrei sa construiesti o casa fara etaje sau cu mai multe etaje, trebuie sa ai in vedere acest material. Trebuie remarcat faptul ca acest material este utilizat in combinatie cu betonul armat.

Afla avantajele acestui material

Ca material usor de manevrat, deoarece nu este greu, principalul avantaj al BCA este ca ajuta la economisirea timpului total de constructie. Varietatea lucrarilor care il folosesc este uriasa. Ce nu stiti este ca BCA este folosit pentru constructia de blocuri si case. Asigura un confort termic mai bun si costuri mai mici de intretinere.

Scopul principal al acestui material este de a delimita anumite spatii interioare, dar este folosit si pentru peretii exteriori ai blocurilor. Din punct de vedere financiar, preturile caselor construite de BCA sunt mai mici, desi rezistenta nu este controversata. Materialul este durabil, rezistent la putregai si mucegai. In plus, timpul de executie este mult mai scurt in comparatie cu alte materiale.

Utilizari ale materialului

bca

BCA este un material multifunctional care poate fi instalat in exterior si in interior. Poate fi folosit pentru a construi mai multe tipuri de cladiri, de la case la cladiri in scopuri civile si industriale. In functie de cerintele si nevoile proiectului, acesta poate fi achizitionat sub forma de blocuri, panouri de perete, panouri de podea sau panouri de acoperis.

Procesul de asamblare a unui BCA este similar cu procesul de asamblare a caramizilor. Intre primul rand de BCA si fundatie se va pune un strat de carton asfaltic pentru a absorbi umezeala. Nu este dificil sa construiesti un zid cu acest material, dar pentru o executie corecta, se recomanda ca proiectul sa fie realizat de experti.

Cumpara BCA de la Mesteru Manole!

Etichete: