Sfera de beauty a prezentat o crestere semnificativa in ultimii ani, fiind din ce in ce mai cautate de clienti serviciile de hair and beauty. Avand in vedere acest aspect, piata a crescut si au aparut diverse cursuri de specialitate in domeniu care ii pregateste pe cei interesati cu tot ceea ce trebuie sa stie.

Asa cum aproape toate s-au schimbat pe parcursul anilor, la fel s-a intamplat si cu locurile de munca. Nu mai sunt doar cateva domenii de top la care viseaza tinerii sa munceasca. Acum paleta este mult mai vasta si printre cele mai cautate sunt cele de la salon, ce tin de frizerie, coafura, manichiura sau chiar make-up. Si pe buna dreptate pentru ca este un job placut, in care socializezi, iar salariile sunt destul de mari, inca de la inceput.

Salonul – afacere de viitor?

Printre tinerii care indraznesc sa viseze, care lupta pentru visele lor si carora nu le este frica sa incerce lucruri noi, unii dintre ei spera sa isi deschida un salon de beauty intr-o buna zi. Daca si tu te enumeri printre acestia, continua sa ai incredere in fortele proprii si totul va fi posibil. Mai ales datorita faptului ca ai alaturi un magazin de incredere de unde poti comanda toate cele necesare, la preturi accesibile si de calitate ireprosabila.

Acest eshop este Mobilier Aparatura Coafor si dispune de o gama variata de produse, printre care se afla si diverse tipuri de mobilier frizerie. Inca de la inceput ai nevoie de un post de lucru, indiferent daca este vorba despre un coafor sau despre o frizerie. Poti vedea pe site astfel de posturi de lucru care au marimi standard, dar care pot fi personalizate pe comanda in functie de ceea ce ai nevoie si de spatiul de care dispui tu. Daca vei comanda un produs care este deja pe stoc il vei primi in aproximativ 48 de ore de la confirmarea comenzii, iar daca este la comanda, in functie de complexitatea lucrarii il vei primi la usa salonului in 2-6 saptamani.

Alaturi de acesta ai nevoie si de un scaun special pentru frizerie. Pe acestea le poti alege in functie de postul de lucru, astfel incat sa se asorteze si sa creeze efectul de uniformitate si completare. Scaunele de frizerie pe care le poti comanda de la Mobilier Aparatura Coafor au un design elegant, interesant si sunt din piele ecologica.

Acceseaza site-ul pentru a alege si accesoriile de care ai nevoie si celelalte produse necesare pentru a face primul pas spre cariera ta in aceasta arie de hair and beauty.

Contact:

vanzari@mobilier-aparatura-coafor.ro

contact@mobilier-aparatura-coafor.ro

Telefon: +40 753 331 922.

Au văzut: 569