O bucatarie mica poate restrange uneori unele idei de amenajare, in functie de planul de organizare pe care il aveti in minte,  dar acest lucru nu va impiedica sa aveti o bucatarie frumoasa si practica.  Aceste sfaturi si idei de design va pot ajuta sa folositi fiecare zona a bucatariei la maximum si in acelasi timp ea sa ramana practica, cu bun-gust si neaglomerata. Atent planificata, o bucatarie in linie poate fi frumos proiectata, daca va puneti la lucru si creativitatea, ea poate avea un rezultat perfect.

Avantajele unei bucatarii mici

  • Aveti nevoie de o cantitate redusa de materiale, lucru care va poate ajuta in achizionarea unor electrocasnice de o calitate mai inalta.
  • Folositi la maximum bucataria- eficientizarea incaperii.
  • Amenajare compacta si economica.
  • Paleta de optiuni este mai restransa,  lucru care va usureaza alegerea modelului.

Sfaturi utile in amenajarea unei bucatarii in linie

  • Pastrati lucrurile cele mai necesare si pe care le folositi frecvent.
  • Organizarea si depozitarea lucrurilor intr-un mod eficient ( puteti salva din spatiul din dulapuri cu cateva rafturi supraetajate). Intr-o bucatarie mica aveti nevoie de ordine pana si in cele mai mici sertare.
  • Pentru a salva din spatiul de pe blat, puteti apela la cateva suporturi montate deasupra lui, unde sa aveti la indemana ustensilele de bucatarie.

     Bucataria in linie este una dintre cele mai simple tipuri de design pe care o puteti pune in practica. Fiind un design simplu, intalnindu-se cel mai des la apartamente si garsoniere, toate elementele bucatriei se gasesc pe un singur perete. O regula de care trebuie sa tineti cont in amenajarea unui astfel de tip e amplasarea chiuvetei intre frigider si locul de gatit, pentru a va eficientiza timpul de lucru.

     Puteti opta in alegerea mobilierului pentru o bucatarie modulara, deoarece o puteti alege in functie de spatiul de care beneficiati sau o alta optiune asemanatoare ar fi sa alegeti o bucatarie la comanda, unde puteti sa va proiecti singur modelul sau sa fiti ajutat de un consultant in vanzari.  O bucatarie modulara este formata din diverse module alaturate, la care puteti adauga in timp daca doriti o mica schimbare si alta piesa de mobilier. Alegeti o firma cu recenzii bune inainte de a achizitiona o bucatarie modulara sau o bucatarie la comanda, pentru ca investitia sa fie una de durata si calitativa.

     Avand la dispozitie o gama larga de modele de mobilier, puteti sa va proiectati mobila perfecta si potrivita nevoilor dumneavoastra cu o bucatarie la comanda, alaturi de maiestria executantilor si creativitatea lor. Solutiile ingenioase de depozitare a rafturilor inferioare si superioare, pot transforma decorul in unul aerisit, functional si confortabil. Folosind o paleta cromatica neutra, cu aparate din otel inoxidabil cu finisaje chrome, veti contura o bucatarie rafinata, in care timpul petrecut in ea va fi o placere.

     Modelul de amenajare a unei bucatarii in linie are nevoie de un nivel scazut de lucru cand vine vorba de montare si de materiale mai putine. Ea ofera un confort vizual placut, datorita asezarii mobilierului pe un singur perete, lucru care va face incaperea sa fie una aerisita si deschisa.

Au văzut: 7