Ai nevoie de un furnizor de instrumente si produse de calitate in ceea ce priveste aplicatiile de aer comprimat, pneumatica si control al fluidelor? Inainte de a achizitiona astfel de produse trebuie sa te gandesti de doua ori inainte pentru ca acestea trebuie sa fie obligatoriu de calitate si rezistente.

Bartrom, sare in ajutorul celor care au nevoie de astfel de solutii durabile si eficiente oferind de altfel si servicii de consultanta, necesara clientilor, astfel incat ceea ce au nevoie, sa corespunda cu nevoile acestora. Acestia reprezinta singura firma 100% romaneasca, ce se ocupa cu fabricarea dar si distribuirea acestor solutii eficiente pentru aer comprimat, pneumatica si control al fluidelor.

Prin intermediul noului website deschis de acestia, www.bartrom.ro (https://www.bartrom.ro/), veti putea vizualiza oferta completa de servicii si produse, gama fiind foarte mare si diversificata, impartindu-se in urmatoarele categorii:

Fie ca aveti nevoie de un debitmetru ori un regulator presiune si multe altele, toate le puteti gasi pe site-ul acestora in doar cateva click-uri. De ce am precizat mai sus de calitate? Pai de exemplu acest regulator de presiune, are rolul de a tine sub control presiunea apei intr-un mod variabil, in conditiile unui consum constant si nu ar fi prea placut daca acesta ar ceda dintr-o data imediat dupa montare.

De aceea pentru acest domeniu este nevoie de un furnizor de incredere precum Bartrom, ce comercializeaza produse premium folosindu-se de o logistica foarte eficienta plus livrare rapida in doar 24 de ore. Bineinteles ca toate produsele acestora sunt de calitate si realizate din materiale solide si astfel beneficiaza de garantia calitatii dar si a unui pret extrem de avantajos. In functie de cerere poti beneficia de preturi personalizate foare avantajoase.

La baza relatiei dintre furnizor si client sta o buna comunicare si flexibilitate. De asemenea utilizand serviciile celor de la Bartrom vei optimiza procesele din cadrul achizitiilor, productiei si mentenantei.

Au văzut: 232