Arta decorului cu seturi canapele living

De o popularitate enorma se bucura in prezent seturile de canapele. Livingurile spatioase impun prezenta unor obiecte de mobilier supra-dimensionate care nu de fiecare data reusesc sa creeze o atmosfera placuta. Seturile de canapele sunt cautate in prezent pentru ca oamenii au realizat cat de mult au nevoie de spatiu si de un aspect aerisit al camerei pentru a se simti comozi. Practic, te poti bucura de aproape acelasi spatiu pentru sezut, dar impartit in doua sau trei bucati.

Seturile de canapele, la fel ca un coltar, pot oferi aceleasi functii. Spre exemplu, daca un coltar va era util pentru suprafata de dormit, puteti alege un set de canapele in care cel putin un articol are aceasta functie. Astfel, veti suplini aspectul cel mai de pret pe care il avea vechea piesa de mobilier care pare acum ca incarca prea mult camera.

Livingul este locul unde persoanele aleg sa petreaca timpul pentru a se relaxa, pentru a petrece timp cu cei dragi si pentru a se detensiona. Mobilarea camerei cu seturi canapele living ofera copiilor spatiul necesar pentru a-si consuma energia debordanta, iar adultilor loc pentru a se desfasura la o petrecere. Decorul unei camere, prin tot ceea ce inseamna el: accesorii, mobilier, nuante, este capabil sa influenteze foarte mult starea unei persoane.

Toata ziua ati stat incojurat de documente, printe oameni, in sedinte sau intr-un birou arhiplin de alti angajati; in drum spre casa, traficul infernal v-a extenuat, mergand bara la bara. Cand ati ajuns in locuinta, tot ceea ce va doriti sa simtiti este libertate si confort. Starea va poate fi influentata de modul in care ati ales sa decorati casa. Daca si aici totul este supra-aglomerat, nu veti reusi sa iesiti prea curand din acea stare.

Diversitatea transpusa in seturi canapele living

Nici aceasta sfera nu a ramas neatinsa de diversitate. Zeci de modele de seturi sunt promovate in cele mai de top magazine fizice sau online. Fiind o actualitate a momentului, aceasta zona trebuie explorata cat mai mult, astfel incat, clientul sa aiba de unde alege. Desigur ca rar veti gasi produsul perfect care sa intruneasca toate nevoile si pretentiile dumneavoastra, dar daca veti prioritiza principalele aspecte pe care puneti accentul, alegerea va fi mult mai simpla.

Nuantele pentru seturi canapele living pot fi alese pentru unele modele in aceeasi masura in care o puteati face si pentru elementele individuale. Multitudinea coloristica depinde de furnizorul seturilor si de ceea ce pune la dispozitie. In alegerea nuantei va trebui sa tineti cont ca un astfel de set va ocupa o mare parte a livingului, iar nuanta trebuie sa fie placuta, potrivita, actuala si in armonie cu decorul camerei.

Tapiteria seturilor poate fi din stofa clasica, piele ecologica sau catifea, in functie de preferinte. Nu optati niciodata pentru tapiteria diferita intre piesele aceluiasi set sau nuante diferite oricat de mult v-ar incanta diversitatea. Pastrati un ton placut camerei si punctati mai multe nuante prin intermediul altor elemente de decor, precum masuta de cafea, vaze, draperii sau pernute.