Auto

5 aspecte de care sa tii cont cand alegi colantarea auto cu numele firmei tale

Una dintre cele mai bune modalitati de promovare a brand-ului afacerii tale in offline este chiar pe propria masina si implicit pe masinile pe care compania ta le detine. Alegerea unui design impunator, care sa atraga atentia, dar care in acelasi timp sa nu fie prea kitchos este esentiala pentru ca cei care il vad sa fie interesati sa afle mai multe despre firma ta.

 

In continuare iti vom prezenta 5 aspecte de care sa tii cont daca vrei sa apelezi la colantarea auto pentru promovarea business-ului tau.

 

Alege un design indraznet

Pentru a fi sigur ca aceasta modalitate de promovare are succes si ca masinile firmei tale vor fi remarcate prin colantarile aplicate, opteaza pentru un design indraznet, in culori puternice, luminoase, precum: rosu, verde, galben. Alege un design care sa imbrace masina suficient de mult si care sa permita vizibilitate logo-ului din orice unghi ar fi privit.

 

Ofera claritate

In cazul in care numele business-ului tau este un acronim ori nu este suficient de specific astfel incat sa arate celor care nu-ti cunosc afacerea cu ce se ocupa, vei fi nevoit sa mai adaugi cateva cuvinte informative. Daca ti se pare ca utilizarea cuvintelor incarca design-ul si nu il pun in valoare, atunci opteaza pentru imagini care sa clarifice domeniul de activitate al afacerii tale.

 

Alege un design usor de recunoscut

Alegerea unui design recognoscibil, care se intipareste cu usurinta in memoria oamenilor iti va garanta succesul promovarii business-ului tau. Lasa-te inspirat de cele mai cunoscute brand-uri si gandeste-te la un design care reprezinta cel mai bine compania ta, domeniul sau de activitate si care aduce noutate si surpriza.

 

Ai in vedere masinile pe care vrei sa aplici colantarile

Forma masinilor pe care vrei sa aplici colantarile auto profesioniste poate influenta modul in care se vede design-ul ales. Tine cont de inaltimea masinilor, latimea, precum si lungimea acestora pentru a stabili buna vizibilitate a design-ului.

 

Fii atent la detalii

Cu siguranta nu vrei sa te confrunti cu situatia jenanta in care logo-ul, numele firmei si intreg design-ul sunt denaturate de deschiderea unei usi ori de lasarea unui geam. Pentru a evita acest lucru este recomandat sa apelezi la un ajutor profesionist, care sa iti realizeze un design flexibil si sa aplice colantarile corect.

 

In cazul in care te decizi sa apelezi la colantari auto pentru promovarea brand-ului afacerii tale, tine cont de cele 5 aspecte enumerate mai sus si asigura-te ca investitia ta este eficienta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *