Cum va deplasati cand masina este in service

Din pacate, accidentele si defectiunile masinii fac parte din realitatea de a fi sofer. Uneori, acestea sunt suficient de grave pentru a va face masina indisponibila timp de cateva zile sau chiar mai mult. Daca service-ul auto la care apelati dispune de personal profesionist si bine instruit, defectiunea va fi remediata in timp record. Daca nu, va trebui sa gasiti o solutie temporara pentru a va putea desfasura activitatea. Acestea sunt recomandarile noastre pentru cele mai eficiente si avantajoase metode de transport pe care le puteti folosi cat timp masina voastra este in service.

Mijloacele de transport in comun

Acestea sunt unele dintre cele mai ieftine optiuni pentru transport. Daca reparatia masinii a necesitat investirea unei sume substantiale, transportul in comun va va ajuta sa economisiti bani. Cu toate acestea, el are dezavantaje majore. In primul rand, deplasarea cu transportul in comun nu este viabila decat in interiorul oraselor. Daca locuiti in afara orasului, sau faceti naveta intre orase pentru a ajunge la locul de munca, deplasarea cu transportul in comun nu va fi cea mai buna solutie. Programul autocarului poate sa nu corespunda cu al vostru si va trebui sa folositi si un autobuz, metrou sau tramvai pentru a ajunge la locul de munca.

Inchirierea unei masini

Inchirierea unei masini este cu siguranta cea mai confortabila metoda de transport pentru perioada in care propria masina este in service. Aceasta iti va oferi maximul de mobilitate, la discretia voastra. O masina inchiriata este potrivita atat pentru cei care circula doar in interiorul orasului, cat si pentru cei care fac naveta. Un alt avantaj este faptul ca va puteti alege masina pe care vreti sa o inchiriati, in asa fel incat sa se potriveasca cat mai bine preferintelor si nevoilor voastre. Daca reparatia vehiculului va dura mai multe zile, o masina de inchiriat este de departe cea mai buna solutie pentru a va putea desfasura activitatea la fel ca in mod normal.

Taxiul

Taxiul este o solutie pentru cei al caror loc de munca se afla in acelasi oras in care locuiesc. Aceasta metoda de transport este cu atat mai avantajoasa daca distanta dintre locuinta si locul de munca este relativ mica. Pe de alta parte, daca reparatia masinii va dura mai mult de 2-3 zile, costurile folosirii unui taxi in mod curent se vor acumula rapid. In plus, asemenea transportului in comun, taxiul nu este viabil pentru cei care fac naveta.

Serviciile de car sharing

Daca nu va deranjeaza sa “impartiti” masina cu o alta persoana, serviciile de car sharing sunt o solutie buna. Acestea presupun instalarea unei aplicatii pe smartphone si folosirea ei pentru a gasi persoane care merg in aceeasi directie ca voi. Aceasta metoda este avantajoasa pentru ambele parti: voi ajungeti la destinatie, iar persoana care detine masina este scutita de o parte din costuri. Desi aceasta solutie este avantajoasa din punct de vedere al costurilor, nu va puteti baza pe faptul ca veti gasi totdeauna o masina care sa mearga in directia potrivita, la timpul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *