automodele

Daca esti in cautarea unei noi pasiuni, atunci mai mult ca sigur ideea de automodele ti se va parea o alegere extrem de interesanta.

Stim cu totii si cel mai probabil am vazut pe cineva jucandu-se prin parc cu o masina „cu telecomanda”, asa cum o numim noi. Ei bine, vremurile s-au schimbat si jucariile de sub brad, care mergeau 5 minute si aveau o raza de actiune de 10 metri, au evoluat astazi surprinzator de mult.

Automodele se cheama si au specificatii dintre cele mai impresionanate, viteze intre 40 si 120km/h, piese de schimb si upgrade, comenzi progresive, suspensii capabile sa suporte cazaturi chiar si de la 3m inaltime. Asadar, acestea nu sunt doar niste masinute de jucarie simple, pe baterii, ci realmente masini in miniatura. De altfel, trebuie specificat chiar ca automodelele se adreseaza mai degraba publicului matur -limita de varsta fiind de peste 14 ani. Le poti lua gata asamblate sau le poti construi chiar tu.automodele

Daca timpul de joaca ti se pare un factor decisiv in alegrea jucariilor, ei bine la capitolul acesta lucrurile devin interesante, datorita motoarelor pe combustibil si acumulatorilor capabili sa suporte si 1h de joaca. Majoritatea pasionatilor prefera automodele electrice si asta deoarece sunt mult mai usor de utilizat in orice tip de conditii meteo, chiar si pe zapada.

Alegerea unui automodel devine simpla daca va adresati unui magazin specializat, piata fiind plina de producatori care nu ofera suport si piese de schimb in Romania.

Cei de la www.autorc.ro sunt pe piata din anul 2007 si sunt situati in centrul Bucurestiului. Acestia va pot oferi asistenta si servicii post garantie pentru producatori internationali de renume precum Traxxas (USA),  HPI Racing (UK), LRP (DE).

Magazinul din Strada Jean Louis Calderon Nr 58, este un adevarat paradis, atat pentru modelistii pasionati de automodele, precum si pentru cei pasionati de machete auto statice de asamblat, oferind kituri de construit, replici in cel mai mic detaliu al masinilor care au marcat istoria auto.

Au văzut: 792