construiesti.com

Tamplaria PVC nu mai este de mult o solutie pe care sa nu si-o permita toata lumea. Preturile ferestrelor de acest fel au scazut semnificativ in ultimii ani, iar aceasta fantastica metoda de izolare si protectie a locuintelor a devenit tot mai intalnita atat la nivelul caselor, cat si la apartamentele nou construite sau renovate. Numite in mod popular ”termopane”, ferestrele PVC si geamurile termopan fac o echipa excelenta si asigura protectie din toate punctele de vedere, inclusiv izolare fonica si termica de cea mai buna calitate.

Mai mult decat atat, solutiile clasice de tamplarie PVC au fost imbunatatite, iar acum exista tehnologii noi, avansate, care asigura si mai mult confort si au o eficienta sporita in lupta pentru buna izolare fonica si termica. De asemenea, tamplaria PVC reprezinta si o metoda de securizare a locuintei foarte eficienta, mai ales in cazul caselor. Iata care sunt toate avantajele tehnice de care poti profita, daca optezi pentru solutii moderne de tamplarie PVC.

Securitate sporita cu ajutorul metodelor de tamplarie PVC

Printre cele mai utilizate metode de catre infractorii care patrund prin efractie in locuinte este patrunderea prin ferestre. Multi oameni care obisnuiau sa recurga la astfel de actiuni profitau de slabiciunile sistemelor de inchidere a ferestrelor, insa tamplaria PVC a stricat multe dintre planurile lor. Ferestrele de acest tip sunt imposibil de deschis din exterior, deoarece nu exista niciun fel de maner care sa permita actionarea lor. De asemenea, ele nu pot fi altfel deblocate, singura varianta fiind cea mai zgomotoasa si mai periculoasa. Este vorba despre spargerea geamurilor. Chiar si asa, a sparge un geam de termopan nu este deloc o misiune usoara, acestea fiind foarte rezistente. Un prim avantaj foarte important pe care ti-l ofera tamplaria PVC este, deci, faptul ca iti protejeaza foarte bine locuinta si o face aproape impenetrabila din exterior.

Izolare termica si fonica

Un al doilea mare serviciu pe care ti-l ofera ferestrele PVC este reprezentat de modul in care izoleaza termic o locuinta. Pierderile de caldura sunt mult mai mici, datorita acestui tip de ferestre, care au si capacitatea de a pastra in interior aerul rece, pe timp de vara. Mai exact, este vorba despre aerul obtinut cu ajutorul aparatului de aer conditionat. In cazul lipsei unor ferestre care sa izoleze eficient, acesta se poate pierde cu usurinta, provocandu-se un consum mai mare de energie electrica pentru racorirea locuintei. De altfel, utilizarea unor ferestre PVC de calitate se va resimti si la nivelul facturilor cu energia electrica si termica. Acestea vor fi mai mici, deoarece consumul va scadea in urma izolarii superioare.

Din punct de vedere fonic, mai ales daca locuiesti intr-o zona aglomerata si cu trafic intens, este foarte important sa te poti proteja de zgomotul produs de masinile si motocicletele care trec prin apropierea casei tale. Ferestrele PVC fabricate in baza celor mai moderne tehnologii si care utilizeaza si geamuri de calitate garanteaza o protectie impotriva zgomotelor ce ajung pana la 42 dB.

Aspect estetic placut si rezistenta mare

Tamplaria PCV moderna este produsa din materiale de calitate, dar si cu finisaje placute. Acestea se potrivesc atat in cazul locuintelor ce merg pe ideea unui aspect modern, cat si pe cele care vor sa abordeze o arhitectura cu aer traditional. Ferestrele PVC fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie prezinta rezistenta sporita la vant si la apa. Exista solutii care au o rezistenta la vant de viteze ce pot atinge chiar si 210 km/h, in vreme ce ploaia poate fi si ea respinsa cu brio, chiar daca vine in rafale ce ating 160 km/h. De regula, aceste variante beneficiaza de geamuri triple. Totodata, solutiile de acest tip, moderne, asigura o suprafata de sticla mai mare si rame mai subtiri, ceea ce va facilita si o crestere a luminii ce poate patrunde in locuinta cu pana la 30%.

Daca vrei sa iti imbogatesti locuinta cu tamplarie PVC conceputa in baza celor mai noi progrese tehnologice din domeniu, acceseaza Construiesti.com. Ferestrele vin cu recomandarea expertilor si cu o garantie de pana la 20 de ani!

Au văzut: 246