Avantajele unui epilator IPL

Epilarea definitivă a început să câștige din ce în ce mai mult teren în detrimentul celei clasice. Din ce în ce mai multe persoane optează pentru eliminarea părului nedorit cu ajutorul epilatorului IPL (Lumină Intens Pulsată). 

Dacă ești interesată de epilarea definitivă, iată care sunt principalele avantaje ale unui epilator IPL prezentate de experții de la GhidulCumpărăturilor.ro:

  1. Epilarea cu IPL este eficientă și sigură. Lumina intens pulsată ajunge la rădăcina firului de păr, iar căldura va distruge foliculul pilos, astfel părul din acea zonă va fi din ce în ce mai rar și va înceta să crească după mai multe ședințe. Reacțiile adverse sunt minime: înroșirea pielii și umflare a zonei expuse, dar acestea trec în maxim câteva ore. 
  2. Epilarea cu IPL se face rapid. Necesită mai puțin timp decât în cazul celei epilării cu ceară sau cu epilatorul clasic, aproximativ 20 de minute pentru o zonă destul de mare, de exemplu: picioare. 
  3. Epilarea cu IPL te ajută să economisești bani și timp. Deși costurile epilării definitive sunt mai mari la început, rezultatele pe termen lung te ajută să uiți de epilarea cu ceară, aparat clasic, cremă depilatoare, bic sau chiar de programările la salon care sunt costisitoare și eficiente pe termen scurt. 
  4. Epilarea cu IPL te scapă de firele de sub piele. Lumina intens pulsată ajută la eliminarea lor și previne apariția altelor noi. 
  5. Epilarea cu IPL este potrivită pentru pielea sensibilă. Pielea nu se irită atât de mult, iar dacă acest lucru se întamplă trece destul de rapid. Potrivită pentru cei care au această problemă atunci când optează pentru epilarea cu bic sau ceară tradițională sau de unică folosință.
  6. Epilarea cu IPL nu necesită o anumită lungime a firului de păr. Părul trebuie să fie ras înainte de a începe tratamentul, nu trebuie lăsat să crească precum în cazul lamei de ras sau a cerii tradiționale.

Așadar, există numeroase avantaje pentru care ar trebui să începi epilarea definitivă. Acum poți face acest lucru și de acasă, doar trebuie să te asiguri că ai achiziționat un epilator IPL bun, pentru a te asigura că rezultatele vor fi cele dorite.

Au văzut: 18