Despre pilele de unghii Janet Nails

O ustensila de nelipsit din trusa de ingrijire personala a oricarei doamne si domnisoare este pila de unghii. Aceasta ne ajuta sa dam o forma frumoasa si corecta unghiilor noastra pentru a ne putea bucura intr-adevar de o manichiura frumoasa si deosebita zi de zi. Astfel este important sa stil cum putem alege corect pila de unghii in functie de mai multe criterii pentru a da o forma WOW unghiilor noastre.

Descoperam pe piata din Romania mai multe tipuri de pile de unghii precum:

– cele de fier – realizata dintr-o lama de otel, cu ambele parti/suprafete cu striatii ascutite folosite la pilirea, formarea, finisarea ulterioara a unghiilor.

– mai gasim pile de sticla – folosite pentru manichiura unghiilor naturale, oferire de luciu si se foloseste pentru unghii casante si sensibilie.

– pilele de luciu – sunt in forma dreapta si sunt folosite pentru unghii naturale pentru oferirea unui luciu pentru timp indelungat.

– pe site-ul Janet Nails gasim pile profesionale de unghii care au o suprafata speciala de pilire avand mai multe forme precum – semiluna, ovale, jumbo, drepte.

Pila precum restul instrumente de manichiura si pedichiura se alege dupa mai multe criterii precum tipul manichiurii – fie cu unghii naturale sau unghii false. De asemenea pila de unghii se alege si dupa gradul de abrazivitate.

Acesta este un numar de la 60 la 600 care arata cat de dura/fina este pila aleasa.

Daca vrem sa lucram pe o manichiura cu unghii false, recomandam sa alegeti pile dure cu abrazivitate intre 60-180 pentru a oferii o rezistenta ridicata.

Daca in schimb vrem sa lucram pe o manichiura cu unghii naturale trebuie sa alegem o pila cu abrazivitate peste 240. Aceste pile sunt mai fine si ajuta la protejarea unghiei, oferind in acelasi timp mai multa stralucire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *