Camerele de supraveghere si microfoanele spion sunt instrumente nou aparute pe piata din Romania si mai mult decat atat sunt utilizate in cadrul a numeroase companii, atat in spatiul interior, cat si in exterior.

Necesare fiind mai ales pentru monitorizarea activitatii defasurata in cadrul uneo companii, camerele de supraveghete sunt ideale. Insa, in ceea ce priveste microfoane spion, asa cum este si denumirea, acestea nu sunt tocmai legale in ceea ce priveste utilizarea. Adesea este necesar ca persoana in cauza sa-si ofere acordul in momentul inregistrarii, in caz contrar nu aveti voie sa faceti acest lucru.

Incredibila versatilitate functionala a unui microfon spion

In cele ce urmeaza vom analiza avantajele de baza ale unui microfon spion. Principala utilizare a unui aparat de inregistrare vocala pentru a fi utilizat in campurile de investigatie este cunoscuta colectarea de dovezi pentru aparare. In orice caz, acesta nu este singurul motiv pentru care este atat de solicitat: de exemplu, va puteti gandi la cat de usor il puteti ascunde, la capacitatea sa de a incepe inregistrarile, adica de a activa functia vocala in mod automat sau de calendar si mai ales despre capacitatea bateriei. De fapt, unele microfoane spion pot fi conectate la baterii, astfel incat sa permita chiar si pana la 45 de zile de inregistrari!

De aici rezulta o imagine destul de variata a celor doua dispozitive, desi problema sugereaza echilibrul in favoarea dispozitivelor de inregistrare. Mai merita sa folositi un micofon spion tip radio sau un microfon spion GSM? Dupa cum stiu probabil acesti anchetatori care ne urmaresc, emitatorii de erori sunt substantial diferiti de microfoanele spion din sfera lor de aplicare. In acest caz, nu este altceva de facut decat sa reiterezi: daca obiectivul tau este sa incepi imediat sa investighezi sau esti la o distanta de kilometri distanta de tinta, ei bine, un microfon spion GSM este potrivit pentru acest lucru!

Respectarea legilor

Asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol, atunci cand utilizati un microfon spion, trebuie sa stiti ca este posibil sa nu fie complet legal sa inregistrati conversatia cu cineva. Daca doriti sa fiti siguri, ar trebui sa verificati legile specifice tarii in care locuiti, pentru a putea sti cu siguranta ca nu incalcati nicio lege.

De asemenea, acestea pot fi achizitionate cu usurinta fie de pe site-urile oficiale ale magazinelor online, fie din magazinele fizice la preturi imbatabile. Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online.

Pentru verificari, este de ajuns ca o persoana sa sune de pe numarul propriu, pe cel al cartelei respective, astfel incat in acest fel se obtine acces asupra informatiilor. Putem spune ca este una din cele mai rentabile si eficiente metode de a obtine anumite informatii.

Au văzut: 31424