dozator apa

Corpul tau depinde de apa pentru a supravietui. Fiecare celula, tesut si organ din corpul tau are nevoie de apa pentru a functiona cum trebuie. Apa foloseste la mentinerea temperaturii corpului uman, la eliminarea toxinelor si la sanatatea incheieturilor tale. Fara apa nu exista sanatate.


Trebuie sa bei apa in fiecare zi, asta stii deja. Medicii recomanda un consum de minimum 2 litri de apa in fiecare zi. Dar, desigur, cantitatea de lichide necesara zilnic difera de la om la om. Factorii care vor fi luati in considerare sunt greutatea corpului, dieta, starea de sanatate, tipul de activitate si clima. O persoana care efectueaza activitati fizice in timpul zilei va avea nevoie de o cantitate mai mare de apa decat una sedentara, pentru a compensa pierderile de apa din timpul respectivelor activitati.

Dozatorul de apa – necesar in orice birou


Orice loc de munca din zilele noastre trebuie sa asigure consumul minim de apa necesar zilnic angajatilor sai. De aceea, cautarile sunt tot mai numeroase pentru un dozator apa birou. Un asemenea dozator asigura hidratarea corecta si o stare de spirit pozitiva pentru toata lumea.
Hidratarea corespunzatoare a personalului pe durata intregului program de lucru este obligatia oricarui angajator, iar de aceea un dozator apa birou a devenit indispensabil pentru orice firma ce isi doreste ca angajatii sai sa aiba conditii propice pentru productivitate. H2On a devenit sursa tot mai multor firme pentru achizitionarea unui dozator apa birou, intrucat serviciile oferite de aceasta firma sunt de cea mai inalta calitate.


Ce inseamna igienizarea unui dozator de apa?

Un dozator apa birou va avea nevoie sa fie igienizat in mod regulat, acest lucru fiind foarte important in mentinerea utilitatii sale. Aceste igienizari pot fi realizate de catre oricine si nu consuma mult timp, mentinand calitatea apei fara prea mult efort.


La fiecare schimbare a bidonului este recomandata o curatare la suprafata. Adica atunci cand se termina bidonul cu apa si urmeaza a fi inlocuit, este recomandata curatarea suportului pe care acesta urmeaza a fi pus. Acest lucru poate fi realizat chiar si cu un servetel si este esential pentru mentinerea calitatii apei.
Curatarea interioara presupune utilizarea apei impreuna cu inalbitor sau otet si este recomandata la fiecare sase saptamani. O solutie dintre cele mentionate urmeaza a fi folosita timp de maximum 5 minute pentru curatarea aparatului, o durata mai lunga ducand la uzarea aparatului.


Curatarea specializata partiala poate fi realizata trimestrial si inseamna trecerea bazinelor dozatorului printr-un proces special de ozonizare. Acest proces garanteaza pastrarea calitatii apei si poate fi realizat de specialistii H2On.ro. De asemenea, o curatare spcializata totala poate fi realizata doar in ateliere specializate, folosind detergenti industriali profesionali.


Asadar, pentru cele mai bune oferte de dozator apa birou, viziteaza magazinul online H2On.ro si asigura-te ca de acum incolo hidratarea la locul tau de munca se va face in mod corespunzator. Verifica ofertele de dozatoare si accesorii si bucura-te de serviciile oferite! Apa inseamna viata, iar consumul unei cantitati suficiente de apa in fiecare zi inseamna o viata mai buna.

Au văzut: 935