Bio Sculpture reprezinta un sistem de ingrijire a unghiilor care nu se ciobeste, are un finisaj puternic, flexibil si lucios si care intareste si protejeaza unghia naturala. Astazi, Bio Sculpture gel ramane in continuare liderul mondial in ingrijirea unghiilor si mentinerea sanatatii lor naturale.

Pentru orice femeie sanatatea unghiilor si un aspect frumos si ingrijit este cartea de vizita care exprima siguranta si vitalitate. Acoperirea unghiilor cu Bio Sculpture gel reprezinta o decizie corecta care implica o serie de avantaje:

  • Tratament delicat

Atunci cand se aplica bio gelul, nu este necesar sa se trateze unghia cu substante chimice agresive sau cu abrazive care distrug stratul superior al unghiei.

  • Vitaminizare

Inainte de a incepe procedura de acoperire a unghiilor cu  Bio Gel, se aplica baze speciale de vitamine din gama ETHOS, precum si mijloace pentru intarire si nutritie. Gama Evo Oxygenating Gel asigura schimbul de vapori de apa si oxigen, permitand astfel unghiilor sa ramana sanatoase si frumoase. Fara a deteriora aderenta, acesti agenti comprima Keratina si asigura nutritie zonei de crestere a unghiei pe tot parcursul timpului de purtare a bio gelului.

Acest „gel inteligent” formeaza o suprafata perfecta, confera forma corecta placii unghiilor, ii imbunatateste structura, intareste unghia si ii ofera un aspect natural si ingrijit.

  • Imbunatateste metabolismul unghiei

Structura Bio Gelului este poroasa, ceea ce permite mentinerea metabolismului natural al nutrientilor si a circulatiei aerului, totodata permitand transmiterea oxigenului si a vaporilor de apa pentru a hrani pielea si a ucide bacteriile anaerobe.

  • Inofensivitate

Bio gelul este complet inofensiv pentru unghii, fiind 100% vegan si natural. In procesul aplicarii gelului, nu apar mirosuri neplacute si praf.

  • Durabilitate mare si indepartare extrem de usoara

            Bio Gelul este foarte durabil, poate tine 4 saptamani si mai mult, iar in toata aceasta perioada gelul nu se uzeaza si nu se ciobeste de pe unghie.

Indepartarea gelului se face cu usurinta prin impachetare, iar dupa indepartarea acestuia, unghiile vor ramane ingrijite si sanatoase. Nu sunt necesare proceduri suplimentare de recuperare.

Bio Gelul este singurul gel din lume care poate fi indepartat cu un lichid special fara pilirea unghiei si deteriorarii acesteia.

Ingrijirea unghiilor prin sistemul complet Bio Sculpture este utilizat de catre tehnicienii de unghii profesionisti din intreaga lume si reprezinta una dintre cele mai moderne si mai avansate tehnologii care merita o atentie speciala.

Au văzut: 1186