Traducerea textelor este atasata uneii arii diversificate de domenii, limbi, culturi si detalii tehnice pe care numai unii experti le cunosc. Istoria traducerii incepe de multi ani, fiind in special cautata in vremurile cand emigrarea era de o amploare considerabila. Toti cautau un trai mai bun si aveau nevoie de traduceri ale documentelor importante. Biroul de traduceri Inova are o experienta de 15 ani in acest domeniu, devenind un partener de incredere atat pentru persoane fizice cat si juridice, de-a lungul anilor.

De ce sa alegi biroul de traduceri Inova

Serviciile oferite de echipa Inova sunt la un cu totul alt nivel in aceasta nisa. Ca sa traduci un text nu este atat de simplu precum multi ar putea crede. Biroul Inova este format din oameni specializati in interpretari ale textelor, producand un echivalent adaptat intercultural, unde sensul si valoarea fiecarui cuvant in parte este acelasi ca in textul original. Nu este loc de greseli cand vine vorba de un act legalizat, de aceea cei de la Inova pun accent pe acuratetea produsului finit oferit clientului.

Un alt principiu de baza al acestei echipe este respectarea deadline-ului. Chiar si in cazul in care exista o comanda de un volum considerabil, expertii acestui birou se organizeaza in asa fel incat traducerea textului in limba dorita sa se efectueze intr-un mod armonios. Din colaborarea traducatorilor Inova va rezulta un text a caror termeni folositi vor fi in acelasi sens si au aceeasi valoare ca cei initiali.

Colaboreaza cu cei de la Inova cand iti doresti traduceri perfecte

Acest birou este format din oameni specializati pe diverse domenii, avand un vocabular si cunostinte tehnice din peste 30 de limbi. Traducerile autorizate sau legalizate, pentru companii sau specializate, precum si alte servicii, se regasesc pe site-ul www.servicii-traduceri.ro. In cazul traducerilor specializate, nu este indeajuns sa fii un traducator excelent. Pentru fiecare domeniu in parte, de exemplu cel medical sau cel juridic, traducatorii trebuie sa cunoasca termenii specifici acelei arii.

De aceea, biroul de traduceri Inova este apogeul profesionalismului. Pentru traducerile medicale, acestia colaboreaza cu medici sau persoane cu pregatire de specialitate in domeniul medical, pentru ca traducerea finala sa fie coerenta, termenii sa fie de o acuratete ireprosabila, iar intelesul textului sa fie acelasi. Chiar si pentru domeniul IT, traducatorii de la Inova dispun de persoane cu experienta in domeniu, capabili sa ofere traduceri precise ce tin de software sau webdesign. Acestea si multe altele se regasesc printre serviciile calitative oferite de biroul de traduceri Inova.

Intra pe www.servicii-traduceri.ro sa afli mai multe informatii.

Contact: 0734171237

office@servicii-traduceri.ro

Au văzut: 97