1594042938-book-of-ra-cover

Sloturile video au fost mereu o mare tentație pentru cei care simt nevoia de puțină adrenalină și nu numai. De-a lungul timpului au existat multe sloturi care au atras atenția jucătorilor în mod special, dar cel mai popular și totodată unul dintre cele mai vechi sloturi este, fără dar și poate, Book of Ra. Fiind un joc atât de îndrăgit de jucători din întreaga lume, aceasta s-a bucurat de un succes la fel de mare și în mediul online. Toate platformele de jocuri de noroc de pe internet dețin minim o variantă a Book of Ra online.

Book of Ra este un joc bazat pe simboluri antice egiptene. Prima variantă a acestui slot este cea cu 9 linii de câștig. Jocul are 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri vei găsi Exploratorul, simbolul care oferă cel mai mare câștig, fiind cel mai vânat de către jucători.

Apoi simbolurile sunt afișate în ordinea câștigului pe care îl oferă. Sarcofagul este al doilea simbol care plătește foarte bine, apoi scarabeul și statuia, iar mai apoi simbolurile standard de cărți de joc (A, K, Q, J).

Funcția Bonus

Funcția bonus este cea mai vânată în acest joc, aceasta activându-se atunci când pe ecran ți se afișează minim 3 scatter-uri care sunt reprezentate de cărți. Atunci când funcția bonus este activată, jucătorului i se oferă 10 rotiri gratuite și i se selectează un simbol care va fi expandat pe fiecare rolă pe care apare acesta. De asemenea, simbolul carte înlocuiește orice alt simbol atunci când leagă o linie câștigătoare. Funcția se poate reinițializa atunci când în timpul rundelor gratuite apar minim 3 cărți.

Linia de 5 cărți

Printre cele mai mari câștiguri pe care Book of Ra le poate oferi se numără linia de 5 cărți care oferă atât plata a 5 simboluri de explorator, plata a 5 scatter-uri și activarea funcției bonus. Pariorii aflați la început de drum, trebuie sa știe ca cel mai mare câștig care poate fi obținut în acest joc este în funcția bonus atunci când este selectat simbolul explorator și acesta apare pe ecran pe fiecare rolă, expandându-se pe tot ecranul și obținând maxim de credite.

Fiind atât de popular atât în mediul online, cât și în sălile de jocuri stradale, Book of Ra a fost reinterpretat în mai multe variante, adăugându-se linii în plus, funcții speciale extra și chiar și role în plus.

Book of Ra are parte de un așa mare succes tocmai datorită faptului că este un joc clasic la bază, are funcții simple și oferă câștiguri foarte bune.

Au văzut: 417