Îndrăznețe, sălbatice, elegante sau naturale, tendințele florale nu omit nicio tematică posibilă de nuntă. Buchetul miresei, aranjamentele florale și toate celelalte decorațiuni cu flori sunt nelipsite din peisajul nunții. Florile sunt cele care stabilesc tematica unei nunți, care oferă prospețime și culoare, care învăluie în frumusețe întregul eveniment și care, de asemenea, sunt cele mai surprinse în fotografii.

O nuntă cu flori minunate nu poate fi uitată, motiv pentru care tendințele florale sunt foarte bine cercetate înainte de luarea oricăror decizii. Dacă organizați o nuntă elegantă, poate chiar luxoasă, atunci ar trebui să vă orientați spre buchete de mireasă realizate din crini regali, trandafiri din soiul David Austin, orhidee sau cale. Vasele înalte de sticlă, cristalul, panglicele din satin și, eventual, unele accente de negru sunt de nelipsit din aranjamentele florale.

Dacă preferați o nuntă tradițională, poate cu unele note boeme, atunci bujorii, freziile, ranunculus, eustomele, hortensiile și, desigur, nelipsiții trandafiri, pot forma cele mai încântătoare buchete de mireasă. Pentru mai multe idei de buchete de mireasă și aranjamente florale, puteți accesa o florărie online care pune la dispoziție nenumărate opțiuni de buchete de mireasă pentru orice sezon. Astfel, veți putea afla mai multe informații și despre serviciul de livrare flori. Tendințele privind aranjamentele florale pentru o nuntă tradițională, cu note boeme, includ pietrele și scoicele.

Iar dacă organizați o nuntă rustică, veți putea redescoperi frumusețea celor mai cunoscute flori, de la trandafirii albi, trandafirii de grădină, bujori, frezii și până la anemone, spice de grâu și maci. Aranjamentele florale vor include elemente cât mai naturale, precum felii din trunchi de copac, pietre, spice, ba chiar și flori de bumbac și panglici din iută. Pe măsură ce cuplurile devin tot mai conștiente de amprenta de carbon, se orientează din ce în ce mai mult spre flori organice locale, ceea ce este o veste minunată.

Au văzut: 17