In zilele noastre, majoritatea dintre noi petrecem mai mult timp la locul de munca decat acasa. Pentru ca biroul se transforma uneori intr-o a doua locuinta, iar colectivul de colegi devine treptat parte din familie, timpul in care lucram trebuie sa fie cat mai placut.

Angajatorii sunt cei responsabili sa creeze o ambianta optima desfasurarii muncii in conditii cat mai bune. Daca detii sau gestionezi o firma, este posibil sa ai nevoie de produsele si serviciile pe care le gasesti pe urmatoarele site-uri:

 

  • Headprint: Productie publicitara si printuri digitale

 

Orice firma are nevoie de promovare. Headprint ofera servicii de productie publicitara si printuri digitale, deci cu siguranta ca este un site util si pentru afacerea ta.

Incepand de la dezvoltarea conceptelor  de grafica si design, pana la faza de tipar, echipa Headprint se ocupa de realizarea unor articole diverse, cum ar fi: sisteme expozitionale, obiecte personalizate, flyere, afise, carti de vizita,  litere volumetrice, autocolante si multe altele.

Headprint are o experienta de peste 10 ani in productia publicitara si print, experienta care se reflecta intr-un numar de mii de clienti satisfacuti.

 

  • Autoerebus: Service auto

 

Daca firma ta detine si o flota auto, este necesar sa colaborezi cu un service auto profesional. Siguranta angajatilor care beneficiaza de masina de serviciu este foarte importanta, asa ca un astfel de parteneriat devine un lucru extrem de util. Autoerebus este o companie care ofera atat servicii profesionale de verificari si reparatii auto, cat si posibilitatea de a cumpara masini noi. In cazul in care trebuie sa realizezi revizii pentru masinile din flota firmei, ori sa cumperi automobile noi, Autoerebus.ro este site-ul pe care trebuie sa il accesezi!

 

  • Pizzicato: Restaurant cu livrare

 

Din cand in cand, la birou mai este nevoie si de o mica pauza pentru distractie. Pentru a inchega colectivul este bine sa implici angajatii si in alt gen de activitati decat cele legate de job. Organizeaza mici petreceri dupa programul de munca, drept prilej ca acestia sa socializeze si sa se cunoasca. Poti comanda pizza online, dar si alte preparate delicioase si meniuri convenabile de la Pizzicato.ro.

Munca se face cel mai bine in echipa. La fel si distractia!

Au văzut: 275