femeie la maternitate

Va veni un moment in viata ta cand te vei duce in vizita la maternitate, la rude sau la prietene. Este firesc sa nu te duci cu mana goala, asadar vei avea nevoie de cadouri pentru bebe si cadouri pentru proaspata mamica.

Un cadou clasic as putea spune, consta intr-un balon mare, frumos colorat, umflat cu heliu in care se pot gasi diferite lucruri pentru cel mic (o suseza, o jucarioara pentru carucior, etc) sau langa balon, clasicul cosulet aranjat frumos cu diferite creme de piele pentru bebe si pentru mamica. Nu cred ca veti da gresi cu un astfel de cadoul.

Un alt cadou ingenios as zice eu, sunt gentile tip patura care se desfac si ajung sa fie patura de joaca pentru bebe. Aceste genti pot contine diferite jucarioare ori lucruri utile pentru cel mic.

Acordandu-i mai multa atentie mamicii, as spune ca un cadou potrivit si util ar fi un maiou antibacterial special pentru alaptat. Ii va fi foarte necesar in urmatoarele luni de zile. La fel si pentru sutienele special pentru alaptat, daca sunteti destul de apropiate nu va fi deloc nepotrivit avand in vedere ca sunt lucruri extrem de folositoare pentru o mamica.

Alege sa cumperi un cadou gravide cu efect wow pentru mama si pentru copil. Colierele Bola au un clinchet special pe care micutul il poate simti, oferindu-i relaxare si liniste.

De altfel daca in maternitate se afla intr-o camera cu DVD player, aduceti filmul ei preferat, asa se poate relaxa in fata televizorului. Insa daca se va afla intr-o camera lipsita de aceste facitilati, potrivit ar fi un mp3 player cu melodiile ei preferate. Il va adora garantez.

Ati vazut o jucarie frumoasa si v-ati gandit la bebe? Nu e nici o problema, desi cel mai probabil bebe are camera plina de jucarii, una in plus „nu cere de mancare ” cum obisnuiesc sa spun eu.

Dati-va frau imaginatiei, idei de cadouri sunt extrem de multe, atata timp cat cunoasteti mamica si stiti ce ar putea sa-i placa pentru ea si pentru bebe nu mai exista nici un obstacol in cumpararea cadoului perfect.

Au văzut: 62