Doar o zi pana la Craciun! Daca inca nu ai ales una din posibilele optiuni de cadouri pentru ea, nu intra in panica, mai poti salva situatia, chiar daca ii vei darui cadoul cu intarziere.

Vestile sunt bune, cu doar cateva clickuri poti alege dintr-o multitudine de variante de cadouri femei cu care sa o surprinzi. Chiar daca mai tarziu… stii cum se spune, mai bine mai tarziu, decat deloc!

Pentru ca stim ca iti va fi greu sa decizi care ar fi cele mai bune idei de cadouri pentru ea, am facut un top al preferintelor in materie de cadouri pe care femeile le au. Iata la ce ne-am gandit:

1. Pe primul loc, stau la loc de cinste, nimic altceva decat bijuteriile. Femeile dezvolta o pasiune pentru bijuterii, inca de la varste fragede, iar pasiunea se amplifica odata cu varsta. Probabil mai mult ca orice altceva, femeile prefera sa primeasca bijuterii ambalate frumos. Ai grija insa atunci cand faci alegerea. Fii atent la lucrurile care ii plac si incearca sa le asociezi cu caracteristicile bijuteriilor. De exemplu tine cont de culori, materialele din care sunt realizate, pietrele cu care sunt decorate etc.

cadouri pentru ea

2. Am plasat pe locul doi tot ceva din sfera accesoriilor, si anume gentile. Ii stii deja gusturile in materie de genti si daca nu vrei sa faci o alegere indrazneata, mergi pe cev foarte asemanator modelelor pe care le are, doar cauta o culoare pecare aceasta o indrageste, dar nu o are in colectie. Fii foarte atent la materialul din care este realizata geanta, nu vrei sa ii daruiesti un accesoriu relizat dintr-un material foarte prost. Daca iti doresti sa faci un cadou inspirat, nu merge pe cele mai ieftine optiuni. Stim ca gestul conteaza, dar nu uita, ai ratat deja Craciunul si ea este deja suparata ca nu a primit un cadou si de la tine.

cadouri pentru ea

3. Punctul 3 va fi putin atipic, mai exact iti vom spune pe ce sa nu mergi atunci cand vrei sa aprecieze gestul tau, nu sa o supere si mai tare continutul cadoului. Nu-i cumpara articole pe care sa le foloseasca in bucatarie, nu merge nici pe decoratiuni pe care sa le puna in camera si sa isi aminteasca de ele doar atunci cand le va sterge de praf. Nu-i cumpara un cadou care este de fapt destinat tie, cum ar fi o ultima generatie de televizor sau cine stie ce gadget-uri pe care ea nu da doi bani. In ultimul rand, nu alege cosmetice, pentru ca sigur nu te pricepi.

Au văzut: 251