camin de batrani

Persoanele in varsta au acum ocazia sa profite de cele mai bune conditii in caminele de batrani din capitala, lucru care este confirmat si de persoanele internate in caminele de batrani, cat si de ingrijitorii acestora. In cazul in care nu aveti incredere intr-un centru de stat pentru a va interna bunicii, caminele de batrani private reprezinta o alternativa mult mai buna mai ales prin faptul ca sunt oferite o gama mai variata de servicii.

Altra Casa – un camin de batrani la cele mai inalte standarde

La Altracasa, un camin de batrani din Bucuresti activitatile sunt organizate astfel incat fiecare pacient sa simta ca este parte a unei comunitati pe care o si ajuta prin implicare. Multi dintre cei la varsta a treia se simt intr-un fel inutili si din cauza acestui lucru isi pierd din motivatie. Caminul de batrani Altracasa actioneaza chiar in aceasta idee si desfasoara activitati si servicii prin care varstnicii pot comunica mai mult, pot fi mai activi si bineinteles mai sociabili.

In functie de ce alegere faci atunci cand cauti un camin de batrani, serviciile oferite de personalul caminului pot fi mai mult sau mai putin potrivite cerintelor tale. Este foarte important ca absolut orice pacient internat sa beneficieze de servicii de asistenta medicala si de o ingrijire corespunzatoare. Nevoile fiecaruia sunt diferite, de aceea este extrem de important ca oamenii din camin, personalul, sa fie unul foarte bine pregatit si sa cunoasca indeaproape procedura de acordare de prim ajutor pentru o persoana in varsta.

Ce activitati vei gasi la caminul de batrani Altra Casa?

Reprezentantii unui centru rezidential trebuie sa le asigure celor batrani cele mai bune servicii, dar si sa le permita rudelor sa-si viziteze bunicii sau parintii internati aici. Atmosfera din aceste centre este una placuta si linistita, cu multe activitati de socializare in cadrul carora pacientii isi povestesc intamplarile prin care au trecut, dar si problemele actuale cu care se confrunta.

Asa cum bine stiti, atunci cand aveti o problema este recomandat sa comunicam cat mai mult, iar bunicii tai inteleg cel mai bine aceasta practica. La fel ca celelalte persoane, acestia au nevoie de persoane care sa le asculte, dar si care sa le ofere sfaturi si pareri sincere. Din acest motiv caminele de batrani sunt la mare cautare prin randul celor varstnici care sufera de anumite afectiuni sau care nu pot beneficia de ajutorul unor persoane apropiate.

Un astfel de centru trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru ca cei internati sa se simta confortabil. Nu trebuie sa le lipseasca batranilor caldura, o alimentatie sanatoasa, televizor, conexiune la internet, iar lista poate continua cu o multime de alte facilitati oferite de fiecare centru in parte.

Spatiile comune sunt de dimensiuni mari, iar acestea sunt gazda activitatilor colective care sunt desfasurate in cadrul unui camin batran Bucuresti. Barbatii internati pot socializa, juca carti sau sah, in timp ce femeile pot croseta sau citi. In permanenta se urmareste crearea unei atmosfere cat mai primitoare si relaxante.

Daca nu ai suficient timp pentru a acorda ingrijirea necesara bunicilor sau parintilor tai, internarea intr-un centru pentru varstnici este o decizie potrivita care le poate schimba complet perspectiva despre batranete

Au văzut: 236