dezinsectie constanta

Cele mai neplăcute momente de acasă sau de la birou sunt cele în care avem de-a face cu lucruri care nu ne aduc nici măcar un fel de plăcere. Bineînțeles, acesta este și cazul insectelor care își fac apariția atunci când ne este lumea mai dragă. Chiar dacă reușești să scapi de ele pentru o perioadă, fii sigur/ă că le vei reîntâlni în cel mai scurt timp. Acest lucru nu este, însă, menit să se întâmple dacă în decursul acestui proces folosești o strategie bine pusă la punct. De acest lucru se ocupă anumite firme de dezinsectie Constanta, prin mijloacele folosite.

Când este indicat să apelezi la servicii de dezinsecție?

Indiferent de cât de impecabil arată biroul sau locuința ta pe interior, insectele și gândacii vor reuși întotdeauna să se ascundă de ochii curioșilor. Din acest motiv, chiar dacă ai avut pentru un moment impresia că aceștia s-au speriat de tine și au plecat din încăpere, în realitate este posibil să descoperi că numărul lor este mult mai mare.

În general, apelarea la o firma dezinsectie Constanta se face la câteva luni, în funcție de utilitatea spațiului. Potrivit specialiștilor în domeniu, gândacii se pot reproduce în doar 3 luni, contribuind la afectarea încăperilor cu până la 50 de pui. Din acest motiv, perioada de contractare recomandată este de 3 luni.

2. Cum se face dezinsecția?

Orice de la gândaci la țânțari va pieri în fața soluțiilor utilizate de specialiștii în domeniu. Fiecare firmă competentă folosește substanțe menite să le distrugă, în așa fel încât să nu mai ai probleme cu deteriorarea mobilei. Numele acestora variază de la firmă la firmă, însă substanțele de bază folosite sunt deseori aceleași. Este important de reținut faptul că în contact direct cu omul, acestea pot să afecteze sistemul respirator. De aceea, firmele competente recomandă respectarea unui interval orar înaintea reluării activității în același loc.

Toate substanțele folosite în procesul de dezinsecție sunt avizate de Ministerul Sănătății, prin întreprinderea anumitor studii și cercetări în prealabil. Astfel, este de așteptat ca pe piață să întâlnești doar firme care folosesc aceste substanțe. Printre acestea se numără ProtectDDD din Constanța, cu servicii inclusiv pe partea de deratizare și dezinfecție. Potrivit statisticilor întreprinse în urma activităților anterioare, procentul de reușită în dezinsecția gândacilor este de 97%, cea a muștelor de 70% și cea îndreptată spre țânțari, 91%.

Scapă de problema insectelor și a gândacilor, cu ajutorul materialelor potrivite și a persoanelor competente să soluționeze astfel de neplăceri.

Au văzut: 749