Inca din anii ’90, cand computerele au cunoscut un avans tehnologic semnificativ, au aparut si soft-urile de contabilitate, care au avut rolul de a oferi contabililor posibilitatea de a-si desfasura activitatea mai simplu si mai eficient. Insa, din pacate, soft-urile de contabilitate nu ofera plus-valoare antreprenorilor, acestia lovindu-se de aceleasi vesnice probleme legate de comunicarea ineficienta cu contabilul, care nu poate oferi in timp util informatiile contabile necesare luarii unor decizii importante pentru afacere. Din acest motiv, din ce in ce mai multi antreprenori opteaza pentru platforme de contabilitate online care folosesc tehnologie cloud si care ofera instrumente de management operational deosebit de utile si de eficiente in gestiunea contabila, salarizare si fiscalitate.

Mai mult, o platforma de contabilitate online asigura stocarea datelor contabile la standarde inalte de securitate, in timp ce antreprenorii pot consulta oricand, de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv (telefon mobil, tableta, laptop) documentele importante pentru business-ul lor.

Care este cea mai buna platforma de contabilite online pentru antreprenorii din Romania?

In prezent, singura platforma care ofera servicii complete de contabilitate si instrumente de management operational este Keez.ro. Cu ajutorul acesteia, antreprenorii romani pot elibera resursele pe care le utilizau pentru a face “contabilitate dubla”. Mai exact, nu vor mai fi fortati de imprejurari sa tina evidenta in paralel cu contabilul, care este oricum mult prea ocupat pentru a oferi in timp util informatiile necesare pentru luarea unor decizii importante pentru companie.

Cu ajutorul Keez.ro, poti consulta oricand, de pe orice tip de dispozitiv (laptop, PC, sau smartphone) toate rapoartele importante pentru firma ta. Astfel, poti vedea in timp real care este situatia facturilor platite si de platit, daca s-au depus toate declaratiile obligatorii la ANAF si daca s-au incasat toate creantele de la clienti.

Cum functioneaza keez.ro?

Keez.ro este user-friendly prin definitie: tot ce trebuie sa faci este sa pozezi documentele, sa le incarci in platforma si de restul se ocupa specialistii nostri! Iata care sunt principalele instrumente pe care ti le ofera Keez.ro:

  • Contabilitate
  • Salarizare
  • Infiintare firma

Pe langa acestea, cea mai buna platforma de contabilitate si instrumente de manangement din Romania, Keez.ro, iti mai ofera urmatoarele beneficii:

  • Rapoarte optime pe care le poti accesa usor si rapid, fiind astfel mereu la curent cu privire la performantele afacerii tale;
  • Procese verificate Big4 – acum ai garantia ca documentele tale sunt supra-verificate de catre un expert de competenta internationala;
  • Acces on-line24/7 la toate documentele generate de business-ul tau;
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate;
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand;
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure;
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe internet, deoarece ai acces la ele (descarcabile si editabile) pe platforma.
Au văzut: 447