In zilele noastre, activitatea unui avocat s-a extins cu mult fata de trecut. Astfel, nu trebuie neaparat ca un avocat sa se ocupe strict de reprezentarea in instanta si de stabilirea unor cai de atac in procese. Acesta poate sa ofere mai multe servicii in avantajul clientilor. Unul dintre aceste servicii, este si infiintarea de firme, cu tot ce presupune acest proces.
De ce sa apelati la serviciile oferite de o firma de consultanta juridica?
Probabil va veti intreba de ce sa apelati la o firma de consultanta firme si afaceri si sa nu parcurgeti acest demers singur. Insa, o sa puteti constanta ca daca adunati banii pe care ii cheltuiti pe drumurile pe care trebuie sa le faceti la Registrul Comertului, la banci sau timpul pierdut pentru toate aceste activitati, costurile vor fi mai mari decat comisionul pe care l-ati achita unui avocat. Asadar, printre principalele avantaje pe care le puteti obtine daca apelati la o firma de consultanta, se enumera urmatoarele:
Birocratia nu o sa mai reprezinte principala preocupare
Primul avantaj de care veti dispune daca apelati la un avocat firma, pentru infiintarea afacerii dumneavoastra este eliminarea pasilor birocratici pe care trebuie sa ii parcurgeti. Acest lucru rezulta si din accesul la anumite baze de date disponibile avocatilor, care va face ca intreg procesul parcurs sa fie mai rapid si mai simplu. Pentru un om de afaceri, fiecare secunda pierduta cu intocmitul actelor poate fi tradusa in bani.
O sa aveti parte de consultanta pana la obtinerea documentatiei necesare
Daca apelezi la specilisti in avocatura, o sa puteti beneficia de consultanta pe tot parcursul infiintarii unei firme, dar mai ales dupa aceea. Infiintarea unei firme nu presupune doar eliberarea unui certificat constatator si a unui numar de inregistrare de la Registrul Comertului.
Birocratia de rigoare o sa continue dupa aceea cu infiintarea unui punct de lucru si obtinerea autorizatiilor necesare. Daca nu esti obisnuit si esti nou in domeniul afacerilor, poti pierde mult timp si nervi.
COLTUC si ASOCIATII va stau la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune servicii juridice pentru firma dumneavoastra.

Au văzut: 486