trotinete

Trotinetele pentru adulti sunt perfecte pentru plimbari in zona casei tale, dar si pentru a te deplasa mai repede la lucru. Chiar daca detii un automobil, iar serviciul tau este aproape, tot poti nimeri intr-un ambuteiaj sau intampina dificultati in gasirea unui loc de parcare. In acest caz, vei descoperi ca trotineta are multiple avantaje, care sa te ajute sa te deplasezi usor si rapid, atat pana la serviciu si inapoi, cat si in parc, alaturi de prieteni dragi.

Iata de ce ar trebui sa tii cont inainte de a achizitiona o trotineta pentru adulti:

Convenienta

Acest fapt determina cat de practic este sa te plimbi cu trotineta pe traseul stabilit, dar si cat de usor este sa o pliezi si sa o transporti.

Performanta

Cat de usor sau greu este sa te deplasezi cu ajutorul unei trotinete. In mare parte aici facem referire la distanta parcursa atunci cand impingem o data cu piciorul. O trotineta cu roti mai mari se va deplasa mai repede decat una cu roti mici.

Confort

Calitatea plimbarii este data si de dimensiunile trotinetei dar si de intensitatea vibratiilor resimtite atunci cand te deplasezi.

Care sunt avantajele unei trotinete pentru adulti?

Sunt prietenoase cu mediul inconjurator – Deoarece nu folosesc combustibili, este recomandat sa folosesti o trotineta in loc de masina, ori de cate ori poti.

Pot fi depozitate foarte usor – Acest lucru este deosebit de convenabil, atat pentru cei care locuiesc in apartamente mici, cat si pentru cei care lucreaza in birouri la etaj, deoarece o trotineta pentru adulti este indeajuns de redusa ca dimensiuni incat sa incapa atat in lift cat si in holul de la birou, fara a deranja pe nimeni.

Sunt usor de transportat – Atat cu transportul public cat si in portbagajul unei masini, trotinetele nu ocupa mult spatiu si sunt usoare ca greutate.

Prezinta siguranta – Probabil unul dintre cele mai mari avantaje este siguranta pe care o ai atunci cand parcurgi un drum cu trotineta. In cazul unui pericol iminent, este mult mai simplu sa te dai jos de pe trotineta, iar accidentarile sunt de multe ori minore.

Sunt excelente pentru parcurgerea distantelor scurte – Sunt de trei ori mai rapide decat mersul pe jos. Pentru studenti, sunt perfecte pentru plimbarile in zona campusului, fiind usor de manevrat chiar in zone aglomerate.

Sunt distractive – Este mai simplu sa conduci o trotineta si sa fii atent la ce se intampla in jur, fata de o masina, spre exemplu. Ca sa nu mai spunem si ca poti achizitiona una pentru fiecare membru al familiei ca apoi sa va petreceti clipe de neuitat la o plimbare in parc! Orice ai alege, vei avea parte de momente speciale, totul in timp ce te deplasezi repede si simplu, lipsit de orice risc!

Bineinteles, exista si avantaje pe care poate nu le-ai descoperit inca. Nu mai sta pe ganduri si alege-ti un model de trotinete pentru adulti care ti se potriveste! Te vei indragosti pe loc de acest mijloc de transport inovator!

Au văzut: 339