In oferta unui furnizor profesionist de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou, asa cum este OfficeClass, magazinul nr. 1 din Romania pe aceasta nisa, exista numeroase modele de vestiar metalic. Unele sunt compacte, altele cusetate ori cu usi Z, unele compartimentate curat/murdar, altele cu bancuta etc.

Fiecare dintre acestea este folosit in anumite situatii sau in anumite industrii, avand forme, dimensiuni si compartimentari diferite, in functie de scopul pe care il deserveste.

Modelele de vestiar metalic din oferta brandului sus numit au intre 1 si 30 de usi si intre 1 si 8 polite, fiecare putand suporta o greutate de 30-35 de kilograme. Dimensiunile acestora variaza intre 300x500x1.800 de milimetri (0,27 metri cubi) si 2.000x740x1.600 de milimetri (2,36 metri cubi), iar culorile usilor – de la gri (standard), la albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde.

In continuare, vom vorbi, insa, despre un model de vestiar metalic cu totul deosebit pe care il regasesti la OfficeClass. Mai exact, despre un vestiar cu inchidere dedicata si 30 de casete, de provenienta Italia. Iata, mai jos, principalele caracteristici tehnice ale acestuia.

Vestiar metalic 170/10/AC/3 – pret 4.192,06 lei (o reducere de 629,75 de lei fata de pretul obisnuit)

Acest dulap special are dimensiunile de 1.200x500x1.800 de milimetri (1,08 metri cubi), iar fiecare dintre cele 30 de casete are dimensiunea utila de 250×118 milimetri. Vestiarul este prevazut cu picioare metalice, inchidere dedicata cu 2 chei, incuietori cilindrice cu cheie dubla si maner blocabil din metal.

Acest model este realizat din otel, cu usi batante si tratat cu vopsea acrilica, ignifuga si cu rezistenta ridicata la coroziune, conform normelor A.S.T.M.B 117.64 cu revizuiri.

Structura de rezistenta a acestui vestiar metalic este realizata din tabla de otel profilata de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri, iar usile sunt dublu ranforsate, cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara.

Dulapul este dotat cu balamale interne antiefractie si nervuri longitudinale pe lateralele dulapului si pe usi, pentru o rigidizare sporita. Fantele de aerisire din acoperis asigura o circulatie mai buna a aerului in interior, pentru a preveni acumularea mirosurilor neplacute.

Acest vestiar metalic are o greutate de 53 de kilograme, este prevazut cu suport pentru eticheta pe usa si picioare metalice de 15 centimetri, care permit curatarea spatiului de dedesubt si previn formarea ruginii.

La cerere, acest dulap poate fi prevazut cu: acoperis inclinat; protectii anticoroziune din plastic pentru picioare; kit picioare reglabile; soclu; diferite tipuri de inchidere (maner antiefractie, cu inchidere din doua miscari, in 3 puncte, cu cifru mecanic, cu cifru electronic, cu moneda); cheie Master (o singura cheie deschide toate usile); usi din HPL de grosime 8 milimetri si usi din MDF de grosime 18 milimetri. Totodata, usile pot fi vopsite in urmatoarele nuante: galben, portocaliu, rosu, albastru si verde.

Nu in ultimul rand, acest vestiar metalic fabricat in Italia se remarca prin numeroasele certificari de rezistenta la: lichide reci, caldura umeda/uscata, lumina, lovire, inchiderea usilor, coroziune, zgariere, schimbari de temperatura etc. “Este un produs de calitate, inchiderea speciala face sa merite toti banii! Recomand!”, scrie pe site-ul furnizorului online utilizatorul Victoras S., care a cumparat acest vestiar.

Au văzut: 62