Mascarea defectelor pe care le au podelele cu pardoseli epoxidice: afla toate avantajele

Daca te chinui sa maschezi defectele la nivelul podelelor, atunci e timpul sa te informezi despre solutia pe care o poti avea oricand la indemana, numita simplu: pardoseli epoxidice. Acest tip de pardoseala ofera protectie indelungata podelelor din ciment sau beton, are o rezistenta crescuta si aduce un plus de valoare din punct de vedere estetic.

Pardoseala este usor de intretinut si de curatat, astfel ca poti obtine cu usurinta un spatiu steril. Mai mult, are o durata de viata lunga si rezista la actiunea factorilor chimici. Din aceste motive, este o solutie tehnica frecvent intalnita in industria alimentara sau farmaceutica si asa mai departe.

Prin ce se remarca acest tip de pardoseli

Pardoselile epoxidice fac parte din categoria pardoselilor de tip industrial, care se remarca mai ales prin rezistenta crescuta. Avantajul pe care il ofera, spre deosebire de celelalte tipuri de pardoseli, are implicatii de ordin estetic. Acest lucru se datoreaza faptului ca pardoselile epoxidice pot sa mascheze defectele de la nivelul podelelor din beton sau ciment, conferindu-le un aspect deosebit, care influenteaza intreaga amenajare. In plus, prezinta si alte avantaje considerabile, pe care le sintetizam in lista de mai jos:

  • rezistenta mecanica exceptionala, rezistenta la abraziune: acest tip de pardoseala este frecvent intalnit in spatii unde exista utilaje grele;
  • usurinta in curatare si protectia ignifuga: vom intalni pardoseli de acest tip in spatii sterile, precum cele din industria farmaceutica sau medicala;
  • aspectul estetic care aduce plus valoare spatiului: pardoselile expodice sunt caracteristice spatiilor precum: hoteluri, pensiuni, spatii de birouri, showroom-uri;
  • rezistenta la trafic intens: vom vedea acest tip de pardoseli in aeroporturi, magazine sau institutii publice, in spatii industriale sau zone de tip recreational;
  • durata lunga de viata a pardoselii este un plus;
  • optiunile variate de finisaj sunt un atuu.

Cum se obtin si care sunt cele mai apreciate sisteme de pardoseli?

Pardoseala epoxidica se obtine, asa cum ii spune si numele, din rasini epoxidice. Se aplica prin metoda de pensulare, in forma lichida, si formeaza suprafete perfect plane si nivelate, fara imbinari si rosturi. Dintre sistemele cunoscute de pardoseli, se remarca in mod dosebit cel pentru pardoseli omogene –  MASTERTOP 1273, si cel pentru pardoseli dedicate traficului pietonal – MASTERTOP 1785.

MASTERTOP 1273 este un sistem de pardoseala care ofera rezistenta sporita la agentii chimici, la stresul mecanic (presiune, abraziune) si protectie ignifuga, poate fi neted sau antiderapant si are o durata de viata extinsa. Este intalnit indeosebi in spatiile de productie, acolo unde asigura lipsa imbinarilor de praf.

MASTERTOP 1785 este un sistem de pardoseala care ofera protectie ignifuga din clasa Bfl-s1. Este cunoscut ca o solutie fiabila pentru acele suprafete care se afla in contact cu solul si este permeabil la vaporii de apa. Acest sistem este folosit in mod deosebit si pentru protejarea camerelor de depozizare.

Pardoseli epoxidice realizate impecabil de echipa Pardoseliindustriale.ro

Vrei pardoseli epoxidice implementate ca la carte? Cei la Pardoseliindustriale.ro sunt expertii de care ai nevoie, ca rezultatele sa fie exceptionale. Te vei putea bucura de avantajele de ordin practic si estetic pe care le ofera acest tip de pardoseala, cu ajutorul unei echipe specializate care se ocupa de executia lucrarilor de la A la Z.

Pardoseliindustriale.ro mizeaza pe calitate: foloseste cele mai moderne echipamente si cele mai rezistente materiale, alaturi de resursa umana foarte bine pregatita, ce tine pasul cu noutatile din domeniu.

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *