Intr-o camera mica de apartament si un loc cat palma conteaza, fiindca sunt multe piese de mobilier necesare la casa omului si dupa cum se stie acestea sunt voluminoase.

Veti spune ca aparatul de aer conditionat clasic se monteaza pe pereti si nu incomodeaza cu nimic. Dar ce facem, cand pe acel perete trebuie sa fie asezat sifonierul sau biblioteca, fiindca masa este pe mijloc, iar fotoliile asezate in rand?

Caseta de tavan  este ideala, iar acest lucru poate fi demosntrat cu urmatoarele argumente solide:

-oaspetii remarca aparatul de aer conditionat de pe perete si il percep ca fiind inestetic, in timp ce niciodata o bijuterie cum este caseta de tavan, care pare un ornament asezat in partea de sus a camerei nu va urati o incapere.

-asezata la inaltime, ea nu blocheaza peretii si nu obstructioneaza in nici un fel piesele de mobilier. De fapt ar fi inestetic ca aparatul cenusiu si mare sa stea langa o biblioteca frumoasa, cu carti de valoare, asezate impecabil sau langa un sifonier frumos.

-multe dintre aceste aparate apartin clasei energetice A++, ceea ce indica un consum redus de energie electrica si implicit cheltuieli reduse pentru asigurarea confortului termic vara si iarna.

-incalzeste rapid si unifor aerul, dupa cum poate sa racoreasca aerul din incapere in aceleasi conditii.

-fiind bine fixata in tavan, ai casei nu risca sa se loveasca de ea sub nicio forma.

-este o piesa utila si moderna. Veti avea surpriza sa aveti oaspeti care se vor mira ce bine este in casa voastra, dar sa se intrebe unde oare este sursa de caldura, fiindca din neatentie nu vad caseta din tavan. In plus, ea este atat de secreta, incat se crede ca reprezinta un ornament al tavanului.

Comanda acum Caseta Daikin SkyAir FCQG35F-RXS35L3 Inverter 12000 BTU la pretul de 7985 de lei si nu iti va fi friga de gerul siberian al iernii si  nici caldura de cuptor a verii!

Au văzut: 557