Chiar daca nu ai avut de-a face pana in prezent cu o inmormantare, din pacate, niciodata nu e prea tarziu sa fii pus in fata faptului implinit. Iar cunostintele in domeniu, ce la acest moment pot parea relativ banale sau nefolositoare, iti vot fi de folos in viitorul apropiat.

In general, serviciile funerare sunt destul de costisitoare, dar si mai costisitor ar putea fi atunci cand te apuci de unul singur sa pui la punct pas cu pas toate lucrurile necesare. E drept, costurile difera de la o companie la alta, de la un pachet funerar si servicii funerare complete la altul/altele, de numarul si tipul serviciilor incluse in pachet, dar si caracteristicile decedatului. Piata prevede numeroase fluctuatii atunci cand vine vorba de costuri si aporturi financiare insa, in mare, ti-ai putea face o idee cat costa un pachet funerar de baza si ce cuprinde acesta. Si totodata, cunoasterea acestor detalii s-ar putea sa-ti fie de folos pentru a organiza o inmormantare intr-un timp scurt si cu costuri reduse.

De ce sa investesti intr-un pachet funerar

Deseori se intampla sa consideri ca piata nu ofera intreg necesarul pentru serviciile pe care ti le pune la dispozitie. Iar noi nu contestam acest lucru! Insa, daca ne gandim la anvergura procesului de inmormantare si la toate costurile aferente, cu un calcul extrem de simplu si cu o priveliste de ansamblu am putea concluziona ca implicatiile financiare necesare prin achizitia unui pachet funerar sunt mult mai mici, mai ales daca vorbim si de oferte speciale.

De exemplu, daca alegi sa pregatesti defunctul de unul singur, vei avea nevoie de schimburi, de ajutor la igienizare si imbracarea persoanei decedate, de o masina funerara pe care s-o poti inchiria pe o perioada de timp si care prevede costuri destul de ridicate, cat si de un sicriu pe masurile decedatului, de accesorii dedicate pentru inmormantarea religioasa etc. In cele din urma, costurile pot fi cu mult peste cele ale unui pachet precum cel oferit de 07funerare, adica pachetul National, disponibil pentru toate judetele tarii in care activeaza compania. Si da, 07funerare este o companie care activeaza la nivel national, iar prezenta acesteia se resimte prin intermediul celor peste 20 de parteneri de incredere in domeniul serviciilor funerare, din toate regiunile.

Ce presupune si cat costa pachetul National 07Funerare

Pachetul National 07Funerare vine cu o oferta avantajoasa de pachete funerare pentru toti cei care sunt intr-o situatie dificila sau care au un buget extrem de restrans pentru o inmormantare in Romania.

Beneficiati de un sicriu normal, din lemn, de cea mai buna calitate si construit in mod optim, astfel incat sa poata sustine un defunct cu o conformatie normala. Sicriul este dotat cu o serie de materiale necesare precum capacul, perna, voalul etc. Beneficiati in pachetul a carui cost este de doar 1900 lei si de crucea din lemn cu insemnele necesare, dar vi se ofera si transportul decedatului in limita a 15 kilometri. Practic, nu mai e nevoie de o masina extra sau una inchiriata, ori de persoane care sa manevreze decedatul/sicriul.

Au văzut: 72