tuburi de rulat

Desi inainte nu se bucurau de un mare succes, de o buna perioada de timp am putea spune ca deja celebrele tuburi de rulat au inceput sa acapareze tot mai multi clienti. Un motiv ar putea sa fie reprezentat si de cresterea accelerata a preturilor la tigari, crestere ce pare ca nu se va opri aici, pana ce nu va fi atinsa directiva de la nivel european conform careia, preturile ar trebui sa fie similare penru un pachet de tigari la nivelul tuturor statelor membre UE.

Asadar, tuburile de rulat si producatorii de astfel de materiale se bucura de un real succes odata ce tigarile au inceput sa se scumpeasca. Iar, pe pacursul acestui articol urmeaza sa vorbim despre costurile tigarilor facute din tuburi de rulat. Vom incerca sa realizam un calcul la nivel de luna, sa vedem daca te vei putea bucura de un raport al pretului mult mai bun pentru tigarile realizate din tuburi de rulat.

Cat te costa tigarile facute din tuburi de rulat?

A venit momentul sa trecem la aritmetica. Pentru o cutie de tuburi de rulat care sa contina in jur de 1.000 de astfel de bucati, nu vei scoate din buzunar mai mult de 20 de lei, vorbind aici de o marca ce practica preturi de nivel mediu.

Din punct de vedere al tutunului, am putea vorbi de un tutun tot de calitate medie, fabricat de cei de la Pall Mall. Pentru o cutie de 1 kilogram nu vei scoate din buzunar mai mult de 100-150 de lei. Ba mai mult, odata achizitionata o astfel de cutie, nu trebuie sa iti faci griji cum ca aceasta va fi terminata intr-o luna. Este aproape imposibil sa consumi 1 kilogram de tutun pe luna.

Asadar, dupa un calcul simplu, pentru doar 170 de lei te vei putea bucura de tigari facute chiar de tine, pentru mai mult de o luna. Iar, daca e sa facem o paralela si o comparatie cu un pachet de tigari, calculele stau astfel: sa presupunem ca pretul pachetului este de 22 de lei, iar o persoana consuma un pachet de tigari la zi. Dupa un calcul simplu observam ca pentru a fuma un pachet de tigari pe zi, vei fi nevoit sa scoti din buzunar nu mai putin de 660 de lei pe luna.

Deci, se observa o diferenta de peste 450 de lei, diferenta care cu siguranta isi spune cuvantul in gospodaria mai multor persoane.

In concluzie, putem afirma fara nicio problema ca tuburile de rulat si implicit tigarile confectionate chiar de catre tine reprezinta o alternativa mult mai buna din punct de vedere al pretului si chiar al calitatii, in comparatie cu tigarile existente pe piata la acest moment.