pariuri-biletul-zilei

După cum probabil știi, pentru a avea câștiguri la pariuri este bine să urmezi niște reguli și, de ce nu, să aplici niște strategii care îți vor mări șansele câștig. În ceea ce privește biletul zilei, aceste lucruri se aplică și aici. Îți voi prezenta câteva informații referitoare la biletul zilei care cu siguranță te vor ajuta la următorul pariu dacă le respecți.

În teorie, biletul zilei ar trebui să conțină doar cele mai bune ponturi din ziua respectivă. De preferat este să te axezi pe un singur sport când alcătuiești biletul. Este foarte important să joci pe sportul cu care ești familiarizat și despre care ai habar.

Nu poți fi specialist la mai multe lucruri deodată așa că este bine să te rezumi doar la ceea ce cunoști bine. Dacă ai fotbalul ca preferință și în ziua respectivă nu sunt evenimente care să îți inspire încredere, atunci mai bine renunți la bilet în ziua respectivă decât să pariezi pe alte sporturi despre care nu știi multe lucruri, conform regulilor de baza ale pariorilor de succes.

Un alt sfat este să cauți cât mai multe pariuri valoroase. Este știut faptul că un pariu cu cotă de 1.20 este mai sigur decât un pariu cu cotă 2, dar nu te va ajuta prea mult acest lucru deoarece vei avea nevoie de 6-7 pariuri de cotă 1.20 pentru a ajunge la câștigul obținut din cota de 2. Se înțelege de la sine că cu cât cota unui pariu este mai mare cu atât șansa de câștig este mai mică, dar sunt și alți factori care influențează cota cum ar fi tendințele de pariere.

De foarte multe ori pariorii pățesc să pună un bilet cu mai multe meciuri și la final să îi scoată un singur pariu. O regulă foarte importantă este să eviți eventualele surprize care pot apărea pe biletul zilei. De exemplu, la pariurile de tipul 1×2 din fotbal ar trebui să eviți echipele care au evoluții oscilante și să te concentrezi pe echipe cu evoluție constantă. In acest sens poti urmari ponturi franta propuse de tipseri profesionisti, care au o sansa mai mare reusita.

Este mai bine să pui pariuri mai puține dar mai sigure. De preferat este să ai pe biletul zilei maxim 4 pariuri dar cât mai sigure pentru a avea un profit relativ mic dar constant. Fii atent și la miza pentru care se joacă meciul și încearcă să eviți meciurile fără miză sau derby-urile. Dacă de exemplu o echipă tocmai a ieșit campioană sau a retrogradat, este de preferat să eviți parierea pe acea formație.

Au văzut: 31681