In zilele noaste, exista tot mai multi pasionati auto, fie ca este vorba despre pasiuni adevarate pentru modele de masini consacrate, ori despre persoane care isi doresc imbunatatirea simplei masini de zi cu zi.

Astfel, putem spune ca aplicarea de autocolant auto pe masini este o practica moderna din ce in ce mai intalnita in randurile soferilor. Avem puse la dispozitie multe tipuri de folie de autocolant pentru masina. Poate sa fie vorba despre o colantare totala sau partiala intr-o simpla culoare sau despre autocolant cu inscriptionari, de exemplu, in cazul flotelor de masini ce apartin unei firme. Mai exista si autocolantul tunning auto, pentru colantare partiala sau totala, acest autocolant avand trasaturi speciale ca aspect si functionalitate. 

Aplicarea colantului auto, vine cu o serie de avantaje, foarte importante de asemea.

Protectie a vopselei si protectie impotriva aparitiei ruginii

Tehnic vorbind, din momentul in care autocolantul este aplicat pe suprafete, vopseaua va fi protejata impotriva zgarieturilor sau a decolorarii. De asemenea, raspandirea ruginii va fi stopata. In momentul in care metalul ia contact cu umezeala si aerul, acesta incepe sa rugineasca, iar acest lucru se va opri in momentul in care tabla va fi acoperita complet, izolata de acesti factori care pornesc acest proces de degradare. Cu alte cuvinte, folia de autocolant auto, are rol de sigilare a intregii suprafete a caroseriei. Ce este de mentionat si respectat, eventualele puncte de rugina, trebuie curatate si reparate inainte ca autocolantul sa fie aplicat.

Costuri mult mai mici comparativ cu vopsirea

Analizand piata in ceea ce priveste colantarea vs vopsirea unei masini, se poate observa o diferenta clara in favoarea colantarii. Trebuie avut in vedere ca in momentul in care se aplica folia de autocolant, vopseaua actuala sa se prezinte in conditii cel putin decente, deoarece lipiciul de pe folie are nevoie pentru o lipire eficienta, de suprafete netede si lucioase pentru o rezistenta maxima.

Din punct de vedere estetic, masina va arata mut mai bine

Acesta este probabil acel aspect si avantaj pentru care un numar foarte mare de soferi, aleg sa-si colanteze autoturismele. In cazul in care va numarati printre acele persoane care doresc o imbunatatire semnificativa, prin care sa impresionati cu masina pe care o detineti, folia de autocolant este disponibila in foarte multe varietati de culori si modele. Exista posibilitatea de a opta pentru culori lucioase-metalice sau mate, cat si pentru culori de tipul cameleon si asa mai departe. Nu trebuie sa omiteti si faptul ca daca veti schimba culoarea masinii, este nevoie de o constatare R.A.R. asfel incat, modificarea sa fie mentionata si in certificatul de inmatriculare.

Valoarea autoturismului este mai bine pastrata

Datorita faptului ca atat vopseaua care se afla sub autocolant este mai bine pastrata, cat si datorita faptului ca aparitia ruginii este stopata, elementele de caroserie din tabla vor arata mult mai bine la o eventuala decolantare, ceea ce va duce automat si la o mentinere a valorii mai mari a masinii pe piata. In plus, mai exista si optiunea in care ati vopsit masina, caz in care se poate aplica o folie de autocolant transparenta, astfel incat, din nou, vopseaua sa fie protejata si rugina sa fie tinuta la distanta.

Timp scurt de executare comparativ cu o vopsire

Cei care si-au mai vopsit masinile pana acum, cunosct faptul ca o vopsire integrala si de cea ma buna calitate, poate sa dureze, in functie de starea elementelor de tabla, chiar si doua saptamani. Ei bine, in ceea ce priveste aplicarea autocolantului auto, daca suprafetele sunt conforme si nu exista probleme de tinichigerie, colantul auto se poate aplica integral, in numai o simpla zi.

Autocolantul auto, este de mai multe feluri, iar soferii au posibilitatea de a alege atat produse ieftine, cat si produse ceva mai ridicate ca pret, insa de-o calitate superioara, ceea ce face o astfel de lucrare sa fie cu adevarat de lunga durata.

Sfatul nostru este sa apelati la acele optiuni care implica numai produse superioare calitativ, deoarece este totusi vorba despre o investitie destul de serioasa si vizibila.

Solutii eficiente in ceea ce priveste aplicarea de folii autocolante, le veti gasi apeland la serviciile de colantari Bucuresti ale celor de la Carbonsystems.ro.

Aceasta echipa ofera servicii si produse la cel mai bun raport pret/calitate, calitatea in executie si durabilitatea in timp fiind principala lor grija. Toate acestea le veti gasi cu siguranta apeland la serviciile acestora, fiind vorba despre o intreaga echipa de profesionisti care va pot pune in practica toate ideile, chiar si cele mai mai putin obisnuite, atat colantari simple, cat si partiale, colantari taxi sau aplicarea de autocolant pentru reclame.

De asemenea, procesul de colantare auto al celor de CarbonSystems.ro la se face dintr-o singura bucata pe element, fiind astfel posibila evitarea imbinaturilor, ceea ce nu ar arta deloc bine si profesionist din punct de vedere estetic.

In functie de preferintele pe care fiecare dintre dumneavoastra le aveti, autocolantul poate sa fie din seria 651 sau 970, Oracal sau 3M, acestea fiind de asemenea extrem de apreciate si utilizate peste tot in lume, tocmai pentru calitatea superioara. In plus, ca si avantaj, este de mentionat si faptul ca, fata de o revopsire clasica, autocolantul este extrem de usor de schimbat cu un altul daca doriti aceasta modificare, ceea ce este perfect in special pentru aceia care au tendinta de a se plictisi repede si isi doresc o noua schimbare pentru masina lor.

Tot ceea ce aveti nevoie in ceea ce priveste serviciile Carbonsystems.ro aveti pus la dispozitie onine, astfel ca numai un simplu click va mai desparte de tot ceea ce ofera mai bun aceasta echipa de profesionsiti.